lance armstrong dopat

Oprah Winfrey, cea care a realizat un interviu cu Lance Armstrong, interviu care o să îl putem urmări în  pe canalul oficial OPRAH.COM, a confirmat în cadrul emisiunii CBS This Morning că Lance Armstrong a recunoscut ca a folosit substanțe interzise pe parcursul carierei sale. Oprah a declarat deja că acesta este cu siguranță cel mai important interviu realizat în cariera ei.

Această marturisire vine după mulți ani în care Lance Armstrong a negat cu vehemență că ar fi utilizat substanțe interzise.

Deși interviul era programat să fie difuzat în data de 17.01.2013 se pare că cele 2 1/2 ore de interviu vor fi difuzate în două părți, în 17.01.2013 și 18.01.2013.

Persoanele interesate de acest interviu (sunt sigur că sunt multe) pot urmări canalul celebrei Oprah Winfrey vineri dimineață la ora 07.00.

 

6 COMENTARII

  1. Un zeu? Sper ca nu adera toti la aceasta idee. Este unul din cei multi care au murdarit acest sport.

  2. In sfarsit, s-a dat prins!…. l-au coplesit remuscarile si cosmarurile dupa ce a produs atata mizerie in ciclism.

  3. Eu cred ca nimic nu e ceea ce pare ,includ aici declaratia lui de recunoastere in care-si face „mea culpa”si-si arunca cu cenusa-n cap .Pentru mine ramane unul dintre cei mai mari sportivi ai ultimelor decenii si-l consider o mare victima a sistemului ,a sponsorilor si-a organizatorilor Le Tour!
    Ar fi bine ca lupii moralisti sa se abtina de la comentarii,romanii se stie ,ca sunt prin excelenta niste”sfinti si monumente de moralitate” si care… se vand pe mult mai putini arginti!

  4. vf.icebergului s-a dat prins ca nu a mai avut incotro. ce masinarie a fost in spate,inclusiv oficiali uci,probabil ca nu vom sti niciodata.aceasi chestie in fotbalul profesionit unde spaniolii sunt „doctori”.toata lumea stie sau banuieste dar nu poti darima niste statui,uite ca in cazul lui lance se putu,statuia a fost data jos de pe soclu. multumiti-va cu atit caci mai multe…vorba clasica,nici acum nu stim cine la impuscat pe kennedy.

  5. Opinii sunt multe si diverse…. Dar sunt convins ca a dat tot pt fiecare cursa. Adica nu-i ca si cum faci o injectie, te sui pe sa si castigi etapa/turul.
    Ma bucur ca a recunoscut un lucru care in mod ironic este standard in performanta dar si totodata si tabu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.