Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 01

Taiwanezii de la Token lansează inovaţie după inovaţie. Piesele lor sunt rezistente, uşoare, performante şi mai ales arătoase. Noile modele de headset, monobloc, rotiţe şi butuci continuă tradiţia firmei.

Noul headset de la Token este unul dintre cele mai uşoare din lume. Headsetul este fabricat in doua variante, pentru headtube de 44mm si pentru headtube conic. In fotografia de deasupra sunt ilustrate cele doua modele, cu varianta de 44mm in faţă. Distantierul din mijloc este folosit doar ca suport pentru ambalare.

Toate componentele headsetului sunt fabricate din aluminiu 7075 si au fost testate foarte intensiv. O bicicleta incarcata cu 116kg a fost fortata la headset cu o greutate de 45kg pentru 110000 de cicluri. In timpul testelor nici o componenta nu a cedat. Modelul de 44mm cantareste 66 de grame, iar cel conic are 89 grame. Ambele modele includ floare si capacel cu surub, iar cel conic are doua conuri inferioare, unul de 1.5″ si unul de 1.1/8″.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 02

Daca doriti sa va customizati bicicleta, Token a pregatit o serie de capace cu floare foarte frumoase. Capacele sunt prelucrate pe freza din aluminiu 6061, apoi sunt sablate, iar muchiile lustruite. Sunt disponibile intr-o varietate de culori si cantaresc doar 12 grame. Pentru furcile cu gat de carbon este un expandor cu o greutate de 31,5 grame.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 03

Adaptorul pentru monobloc ajuta la montarea angrenajelor Shimano şi Sram GXP pe un monobloc BB30/PF30 sau BB386. Vine impreuna cu o multime de distantiere, saibe si garnituri foarte utile.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 04

Nici monoblocul cu filet nu a fost uitat, modelul Triple 8 Compact fiind pregatit pentru angrenajele Shimano. Include si un adaptor pentru GXP, catareste 68 de grame si este recomandat doar pentru sosea si ciclocros.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 05

Jantele Hero sunt acum construite integral din carbon, au latimea de 25mm si profilul de 45mm. Setul de roti Hero cantareste 1630g.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 06

Butucii Hero au primit o imbunatatire substantiala numita TBT (Tiramic Bearing Technology). Acesti rulmenti au bile ceramice iar caile de rulare sunt acoperite cu titan. Butucul fata are 20 de gauri, iar cel spate – 24.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 07

Caseta Duplex este astfel construita, incat primeste orice model de pinioane de la Shimano, Sram sau Campagnolo. Si rulmentii din caseta sunt TBT, dar la alegere este disponibila si cu rulmenti normali de otel.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 08

Rotitele de schimbator fabricate din aluminiu au capacele noi pe care este gravat Campy, Sram sau Shimano, pentru a putea fi folosite fara greseala pe schimbatorul dedicat. De asemeni sunt disponibile cu rulmenti normali sau TBT.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 09

Axul Vigilante ThruAxle are adaptoare pentru a se potrivi pe orice sistem – RS Maxle, Shimano e-thru sau Syntace.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 10

Noile valve tubelles sunt fabricate din aluminiu, au miezul demontabil si căpăcele din aluminiu.

Piese noi şi uşoare ca pana de la Token 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.