Grosu Tvetcov

Un contratimp pe echipe în lungime de 21km deschide cea de-a 10-a ediție a Turului San Luis, începând cu ora 21:04 (ora României), atunci când prima echipă, Drapac, va da startul competiției. Nu mai puțin de 28 de formații participă în cursa din Argentina, iar rutierii noștri vor pleca pe traseu la 21:40 (Eduard Grosu) și la 22:08 (Serghei Țvetcov). Ultima echipă pe rampa de start va fi Movistar, la ora 22:52.

Din capul locului trebuie spus că nici Nippo-Vini Fantini și nici Androni-Sidermec nu sunt favorite în această probă, însă la început de sezon pot apărea și surprize.

profil etapa I San Luis

Chiar dacă El Durazno, localitatea în care se desfășoară contratimpul, se află la o altitudine de peste 1000m, traseul este în mare parte unul plat, în care se pot obține viteze medii ridicate. Echipa lui Quintana pare favorită la prima vedere, spaniolii venind în San Luis cu vicecampionul mondial la contratimp, Adriano Malori, însă o echipă foarte puternică au și cei de la Cannondale, cu Talansky, Craddock și Brown.

Pentru rutierii noștri, adevarata competiție începe de mâine, cu etapa în linie dintre San Luis și Villa Mercedes, rundă ce se va încheia în jur de ora 22:15, ora României. După cum ne-a spus într-un inteviu publicat acum câteva zile, Eduard Grosu se află într-o formă foarte bună și speră să profite de acest lucru și să obțină o victorie de etapă.

Prima etapă din Turul San Luis poate fi urmărită online aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.