Astăzi în ciclism: Fedi câștigă Trofeo Laigueglia, Grivko se impune în La Méditerranéenne, iar Howard în Clasica Almeria

Publicat de pe data de 14 Feb 2016 în Galerie articole, Sosea, Stiri. Puteţi urmări tot ce se comentează pentru acest articol prin RSS 2.0. Puteţi lăsa un comentariu/răspuns acestui articol.

Andrea Fedi obține cea mai importantă victorie din carieră în Trofeo Laigueglia

Andrea Fedi obține cea mai importantă victorie din carieră în Trofeo Laigueglia

Fedi aduce o victorie importantă celor de la Southeast 

Andrea Fedi a câștigat cea de-a 53-a ediție a cursei Trofeo Laigueglia, competiție în care a participat și Eduard Grosu. Ciclistul de la Southeast-Venezuela a atacat în ultimii 3km dintr-un grup restrâns și nu a mai putut fi ajuns, Sonny Colbrelli (Bardiani) și Grega Bole (Nippo-Vini Fantini) fiind nevoiți să se mulțumească cu locurile 2 și 3. Pentru Fedi este cea mai importantă victorie a carierei, cel mai bun rezultat al său până azi fiind un loc 2 în GP Ouest France – Plouay.

Grivko câștigă La Méditerranéenne

Andrey Grivko (Astana) a obținut în acest sfârșit de săptămână prima sa victorie într-o cursă pe etape, după ce a reușit să câștige runda a 3-a din La Méditerranéenne și și-a apărat cu succes avantajul din clasamentul general în ultima etapă. Ucraineanul încheie competiția desfășurată în Franța cu un avantaj de 18s în fața lui Matthieu Ladagnous (FDJ) și 32s în raport cu Jan Bakelants (AG2R).

Campionul României, Serghei Țvetcov, a încheiat cursa pe locul 50, după o clasare pe 25 în ultima etapă.

Clasica Almeria a fost redusă la 21km din cauza vântului

Din cauza vântului năprasnic, Clasica Almeria a fost transformată într-un criteriu de 21km, ce a fost câștigat de Leigh Howard (IAM), care i-a învins la sprint pe Alexey Tsatevich (Katusha) și Aleksejs Saramotins (IAM). În cursa spaniolă s-a apelat pentru prima dată la ”Protocolul pentru vreme extremă”, o inițiativă a ANAPRC (Association of North American Professional Road Cyclists), din cauza vântului ce a ajuns și la viteze de 80km/h astăzi, în Almeria.

Lasaţi un comentariu

Articole recente

Ştiri din ciclism

Autentificare / Copyright © 2006 - 2016 ciclism.ro