Daniel Crista, cel mai bun ciclist de la Tușnad în primele două curse din Croația

Publicat de pe data de 6 Mar 2016 în Ciclism in Romania, Ciclismul in Romania, Galerie articole, Stiri. Puteţi urmări tot ce se comentează pentru acest articol prin RSS 2.0. Puteţi lăsa un comentariu/răspuns acestui articol.

Daniel Crista

Daniel Crista, Tușnad Cycling Team

Băieții de la Tușnad Cycling Team au concurat zilele trecute în Umag Trophy și Porec Trophy, două curse de o zi desfășurate în Croația, ce fac parte din calendarul UCI. În ambele concursuri cel mai bine clasat ciclist al echipei noastre a fost Daniel Crista.

În Umag, vicecampionul național la contratimp a terminat în al doilea pluton, pe locul 75, într-o cursă ce s-a decis la sprint. Tânărul german de 19 ani Jonas Bokeloh, ce evoluează pentru echipa pepinieră a celor de la Etixx-QuickStep,     s-a impus în fața lui Mamyr Stash (Gazprom-RusVelo) și Filippo Fortin (GM Europa Ovini).

Ieri, în Trofeul Porec, Crista a trecut linia de sosire al 52-lea, iar după cursă a spus: ”Din cauza lipsei de experiență am pierdut primul pluton și nu am mai reușit apoi să îi prind. Sunt totuși mulțumit că am terminat cursa fără accidentări, pentru că au fost destul de multe și nici nu vreau să îmi imaginez cum ar fi fost dacă ploua. Forma mea e tot mai bună și aștept să fac un rezultat bun cât mai curând”. Matej Mugerli (Synergy Baku) a câștigat cursa în cele din urmă, cu un avantaj de 1s față de Jan Tratnik (Amplatz – BMC).

Pentru Tușnad urmează cea mai importantă competiție din această serie de trei curse din Croația. Istrian Spring Trophy debutează joi, 10 martie, și se va încheia duminică, 13 martie.

Lasaţi un comentariu

Articole recente

Ştiri din ciclism

Autentificare / Copyright © 2006 - 2016 ciclism.ro