Ajuns la a șaptea ediție, Maratonul Vinului este primul concurs de mountain bike cu scop caritabil din România. În acest an, MARVIN va avea loc sâmbătă, 13 Mai 2017, în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 10.00 AM pentru copiii mici si la ora 11.00 AM pentru adulti si copiii mai mari.

Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la editia de anul trecut participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din profitul obţinut de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.

Pentru mai multe informații și înscrieri, puteți intra aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.