Peter Sagan, câștigătorul tricoului verde în ultimele cinci ediții ale Turului Franței a fost descalificat din Marea Buclă. La finalul etapei de astăzi din Turul Franței, Peter Sagan a fost implicat într-un incident nefericit în care a fost angrenat Mark Cavendish.

În încercarea sa de a trece de Sagan la sprint, Cavendish a primit un brânci din partea slovacului și a căzut. În incidentul dintre cei doi, au fost angrenați și Ben Swift și John Degenkolb. În primă instanță, Peter Sagan a încheiat ziua pe locul al doilea, în urma lui Arnaud Demare, dar, imediat după festivitatea de premiere, dublul campion mondial a fost penalizat drastic de comisia tehnică a Marii Bucle.

După proba video, Sagan a fost oficial descalificat din Turul Franței din cauza folosirii neregulamentare a cotului pentru a împinge un alt rutier la sprint. Mark Cavendish a fost transportat la spital pentru o vizită medicală. Din fericire, britanicul nu a suferit răni majore, dar, nu se știe dacă va continua mâine.

Turul Franței continuă mâine cu etapa a cincea, prima cu final în ascensiune. Startul se va da la ora locală 13, de la Vittel, iar finish-ul va avea loc după 160.5 kilometri la La Planche des Belles Filles.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.