uuuu. snowflake incearca sa fie amuzant. ce dragutz. Am ras![]()
uuuu. snowflake incearca sa fie amuzant. ce dragutz. Am ras![]()
Pedaland deasupra unui cuib de tuici.
Chit ca-mi sta pe limba sati raspund "sa-ti tina domnul naravul" ma rezum doar la o constatare: e alegerea ta.
P.S. Daca nu ti-a slabit memoria s-ar putea sa-ti amintesti ca cei care "s-au cacat" si la care faci apropo nu sint sau nu erau moderatori .![]()
Frank & Frey
Never argue with an idiot. He brings you down to his level, then beats you with experience.
Orizontul multor indivizi e un cerc cu raza zero - asta numesc ei punctul lor de vedere (A. 1tein)
zabri, noroc cu tine, ca nu stiu ce ne faceam
De ce "te caci" in topic mai moderatorule ?
Frank & Frey
Never argue with an idiot. He brings you down to his level, then beats you with experience.
Orizontul multor indivizi e un cerc cu raza zero - asta numesc ei punctul lor de vedere (A. 1tein)
Frank, in Romania s-a adoptat de multa vreme expesia prezidentiala "Mai animalule!". E o forma de exprimare cu precedent si nimeni nu te poate acuza de rele intentii cand vorbesti ca sefii de stat.
“Am avut din frageda pruncie obiceiul absolut vicios de a ma socoti altfel decat muritorii de rand. Acum, chestia e pe cale sa-mi reuseasca.” Salvador Dali
poi in cazu meu "mai animalule" era amuzant.
dar nu. badea Frank a vrut sa ma traga de urechi, sa ma trimeata la colt, sa plang rusinat. Pentru ca asa se intampla cand pleci din tara, devi un om mai rau, mai brutal si nu mai lasi moderatorii sa se joace
"Mai draga", ca tot veni vorba mai devreme:
Si bascalia (sau adevarul):
Documentare aici: Ion Iliescu de la 'mai, animalule!' la 'mai, magarule!'
“Am avut din frageda pruncie obiceiul absolut vicios de a ma socoti altfel decat muritorii de rand. Acum, chestia e pe cale sa-mi reuseasca.” Salvador Dali
topic inchis pentru off-topic si alte excremente