Salut, si eu am o cursiera merida si sunt super incantat de ea mai ales ca imi place la nebunie combinatia de culori dintre verde si negru.![]()
Salut, si eu am o cursiera merida si sunt super incantat de ea mai ales ca imi place la nebunie combinatia de culori dintre verde si negru.![]()
Si eu sper sa fiu incantat de ea si imi plac foarte mult culorile la biclele merida fata de celelalte firme!
desi sunt fan Pinarello, imi plac si cadrele merida...cand imi voi cumpara Pinarello voi deschide si eu un Thread: Pinarello fan club.
La inceput i-am pus furca Slice Premium de la Cannondale iar apoi o furca onda (300 grame)
Prezent si eu cu o merida matts 10, care isi asteapta modificarile odata cu caldura.Un pic prafuita in urma iernii, dar sta la caldurica si ii e bine si asa. Are in jur de 1600km, majoritatea pe sosea, drept urmare a si primit slick-uri de 1.4. Acum in iarna am luat o roata completa spate cu 8pinioane.
![]()
Sīnt romān şi ca romān mă socot buricul pamīntului. Că daca n-aş fi romān, n-aş fi nimic. Adică nu pot extrapola substanţa spiritului meu la alt neam. Sīnt romān prin vocaţie. Tot ce gīndesc devine romānesc.
New "bloc" : http://zsindrom.blogspot.com/
Cosminteologu este foarte superba bicla tapacat ca nu rami merida fan club
stop cum ai tu pe spate am si eu
![]()
poi o pastrez pe aceasta pentru antrenament pe trainer, ture scurte...iar pinarello va fi pentru iesiri mai lungi![]()
Merida Matts 500 a fost furata anul trecut si acum am trecut tot la o Merida, HFS 2000.
Hop şi eu cu ale mele.
Cadru Merida HFS 3000 echipat de mine. Linie XT, furcă SID Race, frāne XTR, roţi fulcrum. Absolut īncāntat de ea.
Bicla de triatlon, Merida Warp 5, echipat tot de mine. Linie ultegra 2x10, ghidon Synop de la ScorpionRider (mersi!), roţi mavic.
Cursiera veche, tot o Merida. Acum am vāndut-o.
Īn concluzie, oricāt ar huli unii marca, face unele chestii chiar bune.
Here is my precious, e cea mai buna bicicleta pe care am avut-o si sunt incantat de ea. E un TFS XC 500D
Frumoasa bicicleta virusul!sa o stapanesti sanatos!
Si Merida mea![]()
![]()
http://www.ciclism.ro/forums/attachm...601-tt_mic.jpg
super cadrul mi se pare chiar foarte reusit...poti sa spui cat ajunge?
Daca ne uitam la concursuri nationale si internationale e imposibil sa nu gasim bike-uri merida. Stim cu totii ca echipa Merida Multivan e pe primul loc in clasamentul uci, desigur asta nu inseamna ca nu se poate si cu un scott,cannondale sau cu ori care sa ajunga la nivelul acesta, dar totusi...................Merida ii Merida.
Atasez si eu niste poze cu bike-ul meu si cu alu prietena mea.
http://3.bp.blogspot.com/_4xObTWBqmY...h/IMAG0021.jpg
@cosminteologu> Bănuiesc că te referi la preţ. Modelul de anul trecut e cam 2500 de lei cu furcă şi tijă de şea.
Merida are biciclete si in Turul Frantei? Stiu ca la XC sunt primii. De asemenea stiu ca in ABSA Cape Epic au facut o figura frumoasa. E vorba de aceeasi echipa ca in campionatul mondial de XC sau de alte echipe ce au biciclete Merida? Sunt curios in ce competitii mai apar biciclete Merida si ce echipe sau rideri le folosesc.
The bicycle is a simple solution to some of the worlds most complicated problems.
Din pacate anu trecut Merida nu a avut biccilete in TDF, dar daca nu ma insel sunt actionari la Specialized care au cavut biciclete la vreo 3 echipe.
aparent au cel putin 19% din actiunile Specialized![]()