Clar e de la narghilea !![]()
Clar e de la narghilea !![]()
Propaganda biciclista ... and good points !
Anti-zebist' !
Am sa fac si eu un test cu o poza de pe pc si una de pe net.
Attachment 15823
Attachment 15823
Axe, totusi floarea aia de fixat pipa a fost uploadata vreodata de tine?
Ca eu am impresia ca iti cam prinzi urechile cu atasamentele...
Nu imi placi, doar te tolerez!
Nu cunosc pozele alea, nu le-am vazut niciodata, in calculator nu am poze, tocmai am schimbat sist operare deci e fresh, nu am virusi, am scanat, culmea e ca daca stai cu mausul pe ele, se numesc "ZB" deci asa cum se numesc cele puse de mine
Ca sa scap de probleme voi folosi imageshack de acum, daca gasesti o rezolvare te rog da-mi de stire, multzu'![]()
Nu stiu momentan... va trebui sa caut sa vad cum naiba se intampla asta.
Magnu fa o reindexare la baza de date. Se aloca niste ID-uri care apartin unor imagini mai vechi.
numai bine voua si bicicletelor voastre
Am facut asta si am mutat toate atasamentele in "file system".
Ia vezi Axe, mai ai probleme?
Ok, proba, proba, incerc sa pun trei poze cu SSP-ul meu, vedem ce iese !?!?!? Daca e orice altceva, nush ce sa zic .... !
Ptiu drace ca a mers, deci nu era de la narghilea ca aveam si eu indoieli !![]()
Dau click īn stānga postului, pe numele userului care a postat. Nu se īntāmplă nimic. Īn mod normal ar trebui să mă ducă la profilul acestuia. Asta se īntāmplă doar dacă dau click dreapta şi Open in New Tab.
Acum apare un submeniu cand dai click. Probabil ai ceva care-l blocheaza.
Daca ai dezactivat javascript apare la hover, nu mai trebui sa dai click
"The aim of argument, or of discussion, should not be victory, but progress."
Cāndva īmi apărea şi mie submeniul acela![]()
Pai daca aveti adblocker si cine stie ce alte addon-uri care blocheaza java si ajax, normal ca nu va functioneaza multe din functiile forumului...
mda, in IE merge, eu folosesc de obicei Opera dar nu am dezactivat niciunul din cele de mai sus, e, atat timp cat merge si cu new-tab ma descurc![]()
nu mi-a raspuns nimeni la problema mea. in continuare nu ma pot loga de acasa.
krupp, asta e ceva peste noi.
DNS-urile se updateaza de cei de la rotld, nu de noi.
Daca nu ti-a mers nici una dintre metodele care au fost postate inaintea mea, e posibil ca ISP-ul tau sa aibe probleme.
Si io am o lacrimatie - nu s-a redeschis threadul frustratilor/loc de dat cu capul si sunt nevoit sa-mi sarjez frustrarile prin diverse topicuri, asa la limita regulamentului!![]()
May the pedal force be with you!
Scuzeeeee!!!!!
Am deschis!
Bashing idiots since 2006!