Salt la continut

9
* * * * * 1 votes

11.03.2012 - Arges Winter Race - recomandat Ciclism.ro

347 replies to this topic

#1 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 15 January 2012 - 10:57:03

Pentru ca ne-am despartit atat de frumos in 2011 cu o cursa organizata de Warpsoft si Ciclism.ro (Arges Autumn race) ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa incepem sezonul cu o mica nebunie in padurea Trivale din Pitesti.

Concluzie:

Dragi ciclisti de frunte ai patriei,

In randurile ce urmeaza vom face un anunt teribil, dureros...

Nu cititi acest mesaj daca mai sunteti inca mahmuri dupa doua luni de iarna, daca mai aveti ciorapii de lana pe picioare si v-ati ascuns deja ca potarnichile prin cotloane ca sa nu va cada nasurile de ger.

Nu cititi acest mesaj daca v-ati facut deja manichiura si v-ati protejat abundent tenul impotriva vantului cu fond de ten.

Nu cititi acest mesaj daca v-ati atarnat deja bicicleta in cui si i-ati dat naftalina cat sa tina pana la Paste.

Asadar, ne adresam doar celor care se incadreaza in categoria:

"Fiecare om are cate-o nebunie, dar cea mai mare nebunie, dupa mine, e sa nu ai nici una !" (NIKOS KAZANTZAKIS)

Citire:

"Fie vremea cat de rea, parca tot as pedala... si parca n-as face-o singur! " As face-o cu prietenii, in Arges, intr-un cadru organizat, organizat ca la carte marca Warpsoft & ciclism.ro, cu fotografi profesionisti si cronometraj electronic pe un traseu nasol-nasol din Parcul Trivale, speram noi cu mult noroi... apa, gheata, sau... zapada, oricum frig, ud... nasol neaparat, ca altfel n-ar cadea bine muzica si zama fiarta.

Va invitam deci pe aceasta cale in ultima Duminica a lui Februarie la Pitesti. Sa vedem care e mai tare si castiga Competitia Arges Winter Race 2012. Se vor premia cel mai degerat concurent, cel mai mucios concurent, cel mai ud/murdar concurent si cel mai imbujorat concurent.

Website-ul competitiei: http://mtb-maraton.ro/

Great people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people.

#2 lbzk

Membru Senior

• Members
  • 1922 Postari:

Posted 15 January 2012 - 11:22:51

Ar fi ceva sa inceapa ninsoarea chiar inainte de concurs, ca pana acum nu a nins deloc in Pitesti ;))
Bafta la organizare!
\,,/,(+_+),,|,,

"Nu te gandi la ce a scris autorul, ci te intreaba ce a vrut sa spuna." - Umberto Eco

#3 CristiC

Membru Senior

• Members
  • 978 Postari:

Posted 15 January 2012 - 13:00:45

Nu mai am rabdare ...
AMR 46 zile !

#4 sopinel

Amator

• Members
  • 662 Postari:

Posted 15 January 2012 - 15:52:36

Prima veste buna pe anul asta.
Nu sunt mahmur dupa doua luni de iarna, nu mi-am facut manichiura, si nu mi-am atarnat bicicleta in cui, ies in fiecare zi la pedalat.
Totusi ar fi ceva sa ninga, sa fie cu adevarat winter race.
Posted Image
Sopinel's rider profile - printsibiu.ro

#5 totis

Membru Senior

• Members
  • 373 Postari:

Posted 15 January 2012 - 16:15:11

mahmureala nu cred ca incurca daca va fi pe un traseu "cu mult noroi... apa, gheata, sau... zapada, oricum frig, ud... nasol neaparat, ca altfel n-ar cadea bine muzica si zama fiarta." ;)
Fiecare om are cate-o nebunie, dar cea mai mare nebunie, dupa mine, e sa nu ai nici una !

#6 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 16 January 2012 - 10:41:23

Afisul oficial!

Posted Image
Great people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people.

#7 VIOREL

Membru Senior

• Members
  • 1370 Postari:

Posted 16 January 2012 - 10:58:50

Inscrierile online s-au deschis.

#8 multabere

Advanced Member

• Membru
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Posted 16 January 2012 - 11:19:55

Asteptam de mult anuntul

#9 multabere

Advanced Member

• Membru
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Posted 16 January 2012 - 11:35:45

Vio vezi ca la regulament ti-a ramas un 30.10.2011

#10 tomcat

Cătălin

• Members
  • 1250 Postari:

Posted 16 January 2012 - 12:19:22

citat din regulament
"Castigatorii locului 1 la 100 de minute masculin editia Arges Autumn Race 2011, indiferent de categoria de varsta, vor avea obligatia sa se inscrie numai la categoriile de 6 ture,
in caz contrar organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezultatul acestora. Aceasta masura vine sa incurajeze sportivii amatori care participa pentru prima data la aceasta competitie si totodata sa creasca gradul de competitivitate la categoria de 8 ture."
Felicitari pentru aceasta initiativa.
As zice ca tot podiumul trebuia promovat ;)
yes, you can !

#11 a_mic

Membru Senior

• Members
  • 663 Postari:

Posted 16 January 2012 - 13:36:16

View Post7omca7, on 16 January 2012 - 12:19:22, said:

citat din regulament
"Castigatorii locului 1 la 100 de minute masculin editia Arges Autumn Race 2011, indiferent de categoria de varsta, vor avea obligatia sa se inscrie numai la categoriile de 6 ture,
in caz contrar organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezultatul acestora. Aceasta masura vine sa incurajeze sportivii amatori care participa pentru prima data la aceasta competitie si totodata sa creasca gradul de competitivitate la categoria de 8 ture."
Cu scuzele de rigoare (azi e luni si pricep mai greu...): e ceva ce-mi scapa? Cum e cu 6 ture, 8 ture?
Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra!

Pe-aceasta lume cunosc oameni cu a caror prietenie ma pot mandri dar, si mai multi al caror dispret ma onoreaza...

Renuntati la expresia "nu SE merita" si utilizati forma corecta: "nu merita" !

Renuntati la exprimarea incorecta "nu MA risc sa..." si utilizati-o pe cea corecta: "NU RISC sa..."!

#12 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 16 January 2012 - 13:42:45

Pai simplu, ca la maraton cu Tura scurta-Tura lunga numai ca aici sunt 6 ture si 8 ture.

#13 multabere

Advanced Member

• Membru
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:04:56

Nici eu nu inteleg, parca erau 4 si 8 ture, cred ca in loc de 6 vroia sa spuna 8

#14 Alpinman

superAlpinsuperman

• Members
  • 760 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:12:48

si niste detalii despre traseu ar fi utile. Auzisem zvonuri de ceva bolovani:)
I used to be sexy, now I'm just used...

#15 VGeorge

Membru Senior

• Members
  • 612 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:13:36

Da, in loc de 6 ture acolo ar trebui sa fie 8.
I-am spus lui Vio sa modifice dar se pare ca a uitat.
In loc sa fii nervos la volan, mai bine fluierand pe bicicleta.

#16 a_mic

Membru Senior

• Members
  • 663 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:21:54

View PostVGeorge, on 16 January 2012 - 14:13:36, said:

Da, in loc de 6 ture acolo ar trebui sa fie 8.
I-am spus lui Vio sa modifice dar se pare ca a uitat.
Multumesc @VGeorge. Usor - usor incep sa mai inteleg desi, maitre Ovidiu ma bagase de tot in ceatza :D
Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra!

Pe-aceasta lume cunosc oameni cu a caror prietenie ma pot mandri dar, si mai multi al caror dispret ma onoreaza...

Renuntati la expresia "nu SE merita" si utilizati forma corecta: "nu merita" !

Renuntati la exprimarea incorecta "nu MA risc sa..." si utilizati-o pe cea corecta: "NU RISC sa..."!

#17 hipopotanu

Membru Senior

• Members
  • 882 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:28:26

Categoriile de participare sunt urmatoarele :
Vor fi 2 categorii, si anume de 4 si 8 de ture.

scrie mare pe site

TAXA : 35 RON pana la data de 19.02.2012 . 50 RON in perioadat 20-24.02.2012
chiar ieftinutz, ma bate gandul si pe mine, dar doar fara noroi
omu' cu sapa

#18 VGeorge

Membru Senior

• Members
  • 612 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:30:24

Nu cred ca scapa cineva fara noroi :)
In loc sa fii nervos la volan, mai bine fluierand pe bicicleta.

#19 hipopotanu

Membru Senior

• Members
  • 882 Postari:

Posted 16 January 2012 - 14:33:18

Nu cred ca scapa cineva fara noroi
daca e zapada de juma de metru, sau nu ploua si e frig de-ti ... s-ar putea sa am noroc
daca se intrunesc conditiile astea poate particip si eu la primul meu concurs, altfel spun pas
omu' cu sapa

#20 abuwz

Amator

• Membru
  • PipPipPip
  • 42 Postari:

Posted 16 January 2012 - 15:40:57

+1

cum se ajunge din bucuresti in pitesti cu bicicleta, fara masina personala?

trenurile am vazut ca nu au vagoane speciale pt biciclete pe ruta bucuresti-pitesti.

#21 hipopotanu

Membru Senior

• Members
  • 882 Postari:

Posted 16 January 2012 - 15:43:07

cu un amic sau cu o zi inainte sau cu nasu
omu' cu sapa

#22 VIOREL

Membru Senior

• Members
  • 1370 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:17:55

Poate multi au luat in gluma anuntul, dar cam asa arata un Winter Race la Pitesti in parcul Trivale . Nu e de gluma, ganditi-va de 2 ori inainte de a va inscrie.

https://picasaweb.go...010ByAlexSerban#

https://plus.google....442010104348321

#23 rock

Membru Senior

• Members
  • 353 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:26:55

Un salut calduros tuturor biciclarilor! Iata ca sosi si 2012 si au unceput sa apara si competitiile. Cum avem un an secetos,mi-e teama ca la Pitesti va fi springrace... dar mai sti? Poate ninge si venim cu talpici de ski montati pe roti,de noroi,sincer,nu prea imi este dor,numai ieri ma baga amicul Otto prin padurea mocanasu de aveam senile in loc de roti...Aici in sud este uscat,practic m-am dat si pe cursiera si pe mtb,parca presimteam eu de ce bag pedale...ptr. Pitesti. Cum Trivale a fost ultima mea cursa in 2011 ,imi suride ideea de a incepe sezonul 2012 tot in Trivale. Mai este destul timp pina la cursa,de facut calcule,pregatiri...in tot cazul,s-a deschis sezonul 2012 si asta este cel mai important. Astept cu interes caledarul competitional pe forumul ciclism.ro,numai bine si sanatate multa!

#24 Radu1994

Membru

• Members
  • 140 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:29:19

View Postabuwz, on 16 January 2012 - 15:40:57, said:

trenurile am vazut ca nu au vagoane speciale pt biciclete pe ruta bucuresti-pitesti.
In Sageata Albastra ai voie cu bicicleta.

#25 rock

Membru Senior

• Members
  • 353 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:30:10

View PostVIOREL, on 16 January 2012 - 16:17:55, said:

Poate multi au luat in gluma anuntul, dar cam asa arata un Winter Race la Pitesti in parcul Trivale . Nu e de gluma, ganditi-va de 2 ori inainte de a va inscrie.

Salut Viorel! In caz ca se mentine seceta si nu va ninge,aduceti ceva tunuri de zapada?(glumesc desigur...)

#26 CristiC

Membru Senior

• Members
  • 978 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:34:49

View PostVIOREL, on 16 January 2012 - 16:17:55, said:

Gata , am platit , ce atata gandit ... :))

#27 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 16 January 2012 - 16:48:25

Asta da atitudine!:)

#28 lbzk

Membru Senior

• Members
  • 1922 Postari:

Posted 16 January 2012 - 21:42:22

View Postabuwz, on 16 January 2012 - 15:40:57, said:

+1

Cu autocarele Dacos sau care mai au traseu din Bucuresti prin Pitesti. Ideea e sa fie autocar mare, cu cale in care sa se poata baga bicicleta.
Acum multi ani cand mi-am luat eu bicicleta de la Capitala asa am adus-o acasa. Nu am platit in plus si am dat jos doar roata spate.

Sau cum zice Radu, cu Sageata.
Din cate stiu eu, pe ruta asta circula si trenu' asta in care trebuie sa se poata urca si bicicleta.

Oricare varianta ai alege-o, intereseaza-te daca e buna cu cel putin 2 zile inainte.
Succes!
\,,/,(+_+),,|,,

"Nu te gandi la ce a scris autorul, ci te intreaba ce a vrut sa spuna." - Umberto Eco

#29 grigore.andrei

Amator

• Members
  • 236 Postari:

Posted 16 January 2012 - 22:19:32

View Post7omca7, on 16 January 2012 - 12:19:22, said:

citat din regulament
Felicitari pentru aceasta initiativa.
As zice ca tot podiumul trebuia promovat ;)
Ca tot veni vorba. Nu ca as fi in cauza , dar, intreb si eu de curiozitate, cum vor participa castigatorii de la autum race 2011(categoria 100 min ,<18 ani) la categoria grea(8 ture) din moment ce la aceasta categorie de traseu nu exista categorie de varsta <18 ? :))

#30 liv4inter

Membru Senior

• Members
  • 150 Postari:

Posted 16 January 2012 - 23:10:16

Nu e valabil si pentru categoria <18 (cred)
You laugh because I'm different...I laugh cause I just farted!

#31 VIOREL

Membru Senior

• Members
  • 1370 Postari:

Posted 16 January 2012 - 23:14:54

View Postgrigore.andrei, on 16 January 2012 - 22:19:32, said:

Ca tot veni vorba. Nu ca as fi in cauza , dar, intreb si eu de curiozitate, cum vor participa castigatorii de la autum race 2011(categoria 100 min ,<18 ani) la categoria grea(8 ture) din moment ce la aceasta categorie de traseu nu exista categorie de varsta <18 ? :))

Nu ca ai fi in cauza. Nu cred ca s-a inventat regulamentul de ciclism perfect sau o lege perfecta in tara asta. Este un concurs privat. Unele aspecte se subinteleg.
Ca tot e vremea demonstratiilor, si daca nu e cu virgula e cu punct si virgula.

Carcotasi se gasesc permanent. Tu in calitate de prim carcotas, Pitestean, pionier de frunte al patriei in varsta de 14 ani, cu stea in frunte si cravata, sef de gasca de smecheri daca nu ma inseala memoria,mai ai ceva de reprosat competitiei ? Ca autograf nu-ti cer.

P.S.: Copile, si la Autumn Race ai avut o atitudine similara si daca nu ma insel ai avut ban vre-o 15 zile pe forum. Nu prea inteleg ce nu-ti convine. Nu-ti place stai acasa.

#32 Laco

Membru

• Members
  • 281 Postari:

Posted 17 January 2012 - 10:31:58

Gata, nu m-am gandit foarte mult. Desi ultimele concursuri in Trivale m-au gasit inscris pe tura lunga, alergarea in gheata din 2010 o am in amintiri, si voios, m-am inscris la hobby. Zis si platit, am inceput sa numar zilele. :D

#33 tomcat

Cătălin

• Members
  • 1250 Postari:

Posted 17 January 2012 - 12:08:46

Deocamdata am primul loc la categoria mea asigurat ;)
yes, you can !

#34 CiDo

Amator

• Members
  • 164 Postari:

Posted 17 January 2012 - 13:55:36

cateva intrebari ca sa vad la ce ma inscriu:

pana la urma la tura mare sunt 8 ture, vad. este acelasi traseu? cel din toamna avea 6 km, de asta zice ca are 4,7. e cel de la winter race 2010? daca da, inseamna ca acum lipseste ultima bucla fata de traseul din toamna si parca s-a mai scurtat ceva si prin capatul celelalt?
vad ca timpul limita e implicit 14.30 ca atunci e premierea. corect?

in toamna am facut 8 ture in mai mult de 3.30 deci nu as avea cum sa fac acum mai putin in conditii de iarna (daca ar fi sa fie:)). de asta intreb.

#35 VIOREL

Membru Senior

• Members
  • 1370 Postari:

Posted 17 January 2012 - 14:18:39

View PostCiDo, on 17 January 2012 - 13:55:36, said:

cateva intrebari ca sa vad la ce ma inscriu:

pana la urma la tura mare sunt 8 ture, vad. este acelasi traseu? cel din toamna avea 6 km, de asta zice ca are 4,7. e cel de la winter race 2010? daca da, inseamna ca acum lipseste ultima bucla fata de traseul din toamna si parca s-a mai scurtat ceva si prin capatul celelalt?
vad ca timpul limita e implicit 14.30 ca atunci e premierea. corect?

in toamna am facut 8 ture in mai mult de 3.30 deci nu as avea cum sa fac acum mai putin in conditii de iarna (daca ar fi sa fie:)). de asta intreb.

Traseul de la Winter Race este mai scurt, disparand ultima bucla existenta la Autumn Race. In centrul parcului este patinuar acum.
Sunt 4 si 8 ture. Cursa se opreste la fiecare categorie cand primul concurent termina turele aferente categoriei, ceilalti fiind clasificati dupa aceea in functie de numarul de ture parcurse si de timp. Nu se asteapta ca toata lumea sa termine 4 si 8 ture.
Este un XC aproape clasic.

#36 CiDo

Amator

• Members
  • 164 Postari:

Posted 17 January 2012 - 16:12:17

View PostVIOREL, on 17 January 2012 - 14:18:39, said:

Traseul de la Winter Race este mai scurt, disparand ultima bucla existenta la Autumn Race. In centrul parcului este patinuar acum.
Sunt 4 si 8 ture. Cursa se opreste la fiecare categorie cand primul concurent termina turele aferente categoriei, ceilalti fiind clasificati dupa aceea in functie de numarul de ture parcurse si de timp. Nu se asteapta ca toata lumea sa termine 4 si 8 ture.
Este un XC aproape clasic.
asa e, acum imi aduca aminte ca am citit in clasamentul din 2010 sau in alta parte. atunci ma inscriu linistit la tura lunga:)

#37 VIOREL

Membru Senior

• Members
  • 1370 Postari:

Posted 17 January 2012 - 19:18:54

Numarul de ture 4/8 este cel oficial, dar si in functie se starea traseului inainte de concurs se poate reduce la 3/6 spre exemplu.
La AWR 2010, Tudor Oprea, castigatorul categoriei de profi , a avut in medie 29 minute /tura pe un traseu de 4.3 km / tura.

#38 grigore.andrei

Amator

• Members
  • 236 Postari:

Posted 18 January 2012 - 14:47:32

View PostVIOREL, on 16 January 2012 - 23:14:54, said:

Nu ca ai fi in cauza. Nu cred ca s-a inventat regulamentul de ciclism perfect sau o lege perfecta in tara asta. Este un concurs privat. Unele aspecte se subinteleg.
Ca tot e vremea demonstratiilor, si daca nu e cu virgula e cu punct si virgula.

Carcotasi se gasesc permanent. Tu in calitate de prim carcotas, Pitestean, pionier de frunte al patriei in varsta de 14 ani, cu stea in frunte si cravata, sef de gasca de smecheri daca nu ma inseala memoria,mai ai ceva de reprosat competitiei ? Ca autograf nu-ti cer.

P.S.: Copile, si la Autumn Race ai avut o atitudine similara si daca nu ma insel ai avut ban vre-o 15 zile pe forum. Nu prea inteleg ce nu-ti convine. Nu-ti place stai acasa.
Ca de obicei eu incep discutia cu o intrebare deloc jignitoare, si dumneavoastra incepeti cearta cu un raspuns deloc frumos. :)) Am intrebat in calitate de concurent ce doreste sa fie informat nu jignit. Nu a fost nu repros ci o curiozitate de participant. Eu stiam ca orice concurent trebuie sa aibe parte de o tratatie cumsecuvine, nefacanduse diferenta de varsta. Si in primul rand, EU AM VORBIT FRUMOS, asa cum ar fi trebuit sa fie si raspunsul primit! :*cu respect :* :*

#39 sopinel

Amator

• Members
  • 662 Postari:

Posted 18 January 2012 - 19:43:47

Eu am ramas fara loc de munca, asa ca nu cred ca pot ajunge :disperat: :frustrat:
Posted Image
Sopinel's rider profile - printsibiu.ro

#40 BobbyAndrei

Advanced Member

• Membru
  • PipPipPip
  • 50 Postari:

Posted 18 January 2012 - 20:43:46

maine, echipat de iarna incalec bicicleta si am drum la banca sa platesc taxa de inscriere!
Prezent la start pe 26 februarie!

P.S. in conditiile noului regulament exista sansa ca " cei buni" sa se inscrie la traseul scurt de 4 ture si sa ne nimiceasca pe noi, amatorii?!(adica eu sa apuc sa fac o tura de circuit si dupa sa fiu anuntat ca cineva a terminat toate cele 4 ture) astfel eu as opta pentru traseul de 8 ture sa pot efectua mai multe ture de circuit. Mai e si altcineva care s-a gandit la optiunea asta? Sau e cineva din organizatori care ar avea ceva de obiectat?