Salt la continut

13
- - - - -

30.07.2011 - Intalnirea Ciclism.ro 2011

610 replies to this topic

#1 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 31 March 2011 - 07:45:08

Si in 2011 intalnirea ciclism.ro va avea loc in ultimul weekend din Iulie.
Locatia ramane aceeasi, la iesirea din Cartisoara spre Transfagarasan.
Daca in 2010 am fost peste 300 de persoane pe biciclete sper ca in 2011 sa ne adunam si mai multi.
Ne vedem in 30.07.2011!
Great people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people.

#2 tomcat

Cătălin

• Members
  • 1250 Postari:

Posted 31 March 2011 - 08:42:56

e IBO pe 30 :(
yes, you can !

#3 Cika

Membru Senior

• Members
  • 433 Postari:

Posted 31 March 2011 - 09:37:30

Cand am vazut topicul am dat click sa scriu ca "Sper ca ajung si eu la intalnire" dar dupa ce am vazut ce a scris 7omca7 ... :(

#4 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 31 March 2011 - 10:14:43

In 2011 vor fi competitii apoape in fiecare weekend => orice data o sa alegem o sa mai fie un eveniment in acel weekend.
Intalnirea ciclism.ro nu este o competitie, este un eveniment care a ajuns la editia cu numarul 4 si care isi propune sa adune comunitatea ciclism.ro la o intalnire"live".
vreau sa precizez si ca sfarsitul de Iulie este singura perioada in care ma pot ocupa de acest eveniment.
Great people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people.

#5 thor66six

Alien Viking

• Members
  • 1307 Postari:

Posted 31 March 2011 - 11:03:37

Prezenti si noi mosii din Bucuresti. In cinstea evenimentului, o sa facem in prealabil un tur prin tara care v-a include Transalpina si Muntii Apuseni, circa 700km cu sosire la Cartisoara.
Posted Image

#6 tomcat

Cătălin

• Members
  • 1250 Postari:

Posted 31 March 2011 - 11:43:23

Eu nu am mai fost pana acum, dar anul asta vroiam sa vin.
Oricum nu e vorba de mine dar cred ca vor fi ceva seniori care vor fi la IBO ...
yes, you can !

#7 buga29

Amator

• Members
  • 212 Postari:

Posted 31 March 2011 - 18:46:26

Foarte tare sper sa ajung mi-a placut foarte mult inalnirea de anul trecut :D
Leasu Daniel

#8 kriss

Membru Senior

• Moderators
  • 711 Postari:

Posted 31 March 2011 - 20:51:57

Poate pana la acea data vom reusii sa comandam un echipament personalizat. Cei din Brasov in mod sigur sunt nerabdatori si dornici in a achizitiona cat mai curand.
Nu conteaza cati prieteni iti faci, conteaza cu cati ramai la necaz !

Imagine postata

#9 Alpinman

superAlpinsuperman

• Members
  • 760 Postari:

Posted 01 April 2011 - 10:56:18

Drink Team din Bucuresti va fi prezenta la intalnire, ca in toti anii precedenti.
I used to be sexy, now I'm just used...

#10 myxtreme2012

Membru Senior

• Members
  • 2856 Postari:

Posted 01 April 2011 - 11:02:53

Water Drinking Team :P
"Singura cetate care nu se poate cuceri cu sila e sufletul omului"

Imagine postata

XC Ti Pro26 Helix Tech [16,5”] * Fulcrum Red Metal 1 XL [Centerlock] * Marathon Dureme 2.0 * Rock Shox Sid XX World Cup Dual Air [BlackBox 100mm] * Fully XTR components * Yumeya Chain * NC-17 Mg/Ti pedals * ControlTech XC Sc handlebar * ControlTech Scored Sc stem [90mm] * Chris King NoTreadset Ti headset * Lynskey Ti seatpost [410mm] * WTB Black Devo C/Ti rails saddle

#11 niki4

Membru Senior

• Membri
  • 202 Postari:

Posted 05 April 2011 - 13:44:38

Vine si gasca din Turnu Severin,TREBUIE!
LOGICA TE DUCE DE LA A LA B,IMAGINATIA TE DUCE ORIUNDE!

#12 cristilion

Amator

• Members
  • 334 Postari:

Posted 06 April 2011 - 14:39:49

Si craiovenii vor fi acolo pentru prima data :) .
Craiova Cycling Team
YouTube Channel - http://www.youtube.c...eature=mhum#p/u
Picassa - https://picasaweb.go...iovacyclingteam
0763682488

#13 cn-bike

Amator

• Members
  • 271 Postari:

Posted 06 April 2011 - 15:31:27

Deocamdata nu pot spune "da" dar sper la niste zile de concediu in perioada aceea.Vom vedea...

#14 Alpinman

superAlpinsuperman

• Members
  • 760 Postari:

Posted 06 April 2011 - 17:07:28

Vezi postareamyxtreme2012, la 01 April 2011 - 11:02:53, a spus:

Water Drinking Team :P

Myextreme, my friend, te asteptam la vara pe trans , la o sesiune de antrenament, sa te convingi cam cat, cum si ce fel de water bem noi. :))

asta vara, pe Trans, cu doctorul de Timisoara. Noroc Doctore!!!

#15 MBZ

Membru Senior

• Administrators
  • 4373 Postari:

Posted 06 April 2011 - 17:14:22

Fete cinstite de academicieni anonimi.
Se vede ca ati citit nu gluma, va doborasera paginile Imagine postata
Reteta de budinca din macaroane si branza se afla aici.

Cineva spus odată:
Politica este arta de a căuta probleme, găsirea sau inventarea lor, diagnosticarea lor greşită, şi apoi aplicarea eronată a unor soluţii greşite.
Pe ciclism.ro nu se face politică!

#16 Alpinman

superAlpinsuperman

• Members
  • 760 Postari:

Posted 06 April 2011 - 17:23:36

si eu care credeam ca ai observat echilibrul si linistea momentului: mic cu berea mare vs mare cu berea mica :lol:

La ultimile editii ai cam lipsit, dar iti pastram locul intre cititori, carturari sau cartofori....cum le-o zice.

#17 MBZ

Membru Senior

• Administrators
  • 4373 Postari:

Posted 06 April 2011 - 17:34:29

Care la ultimile? Doar anul trecut am lipsit, fizic, dar un butoi de bere a fost de la mine Imagine postata
Am avut un deces in familie, neanuntat, ca altfel nu lipseam, si acu' gata ma si deterati pe lista cu aia inecati pe Kursk? Imagine postata
Reteta de budinca din macaroane si branza se afla aici.

Cineva spus odată:
Politica este arta de a căuta probleme, găsirea sau inventarea lor, diagnosticarea lor greşită, şi apoi aplicarea eronată a unor soluţii greşite.
Pe ciclism.ro nu se face politică!

#18 Alpinman

superAlpinsuperman

• Members
  • 760 Postari:

Posted 06 April 2011 - 17:38:11

Nu coane, stai linistit. Oricum avem ocazia si la Galati sa citim ceva, ca am o sete de cultura...

#19 sole42

Membru Senior

• Members
  • 1583 Postari:

Posted 12 April 2011 - 10:10:34

Anunt important: Clubul Sportiv Citirea al ciclcistilor cititori si critici literari are topic propriu la Timpul liber. Aruncati o privire si daca vreti sa mergem la o tura, urmata de cititul de rigoare si probleme organizatorice, sambata 16 aprilie(propunerea ar fii spre Comana sau prin zona), discutam ce si cum.

#20 a_mic

Membru Senior

• Members
  • 663 Postari:

Posted 17 April 2011 - 22:42:57

Am citit, cu multa placere, istoria intalnirii din 2010. Desi am cautat-o mult (asteptam sa se afle pe o sectiune dedicata intalnirilor nationale, ca pe orice forum care se respecta, sau macar pe partea de administrare), parcurgerea ei a fost interesanta si a adaugat inca un motiv de a ma organiza de asa maniera incat sa pot participa.

Am observat (ca la orice intalnire nationala) ca au existat trei parti: cea de pregatire, in care oamenii isi fac diverse anunturi reciproce, desfasurarea cu impresiile de a doua zi si partea finala cu impresii "la rece". Am fost mult mai interesat de partea finala ca sa stiu la ce sa ma astept. Cu exceptia unor chestiuni organizatorice inerente si de care ma voi ocupa mai jos, am retinut succesul intalnirii.

Am sa revin cu cateva lucruri pe care mi le-am notat, intr-o ordine aleatorie, parcurgand topicul dedicat I.N. 2010 si pentru care astept opiniile organizatorului (Ovidiu) si ale celorlalti membri ai staff-ului;

1. problema sticker-elor care, din cate am citit au fost "subnumerar". Nu stiu cine le-a facut si nici cine le-a numarat si nici cat au costat. Ideal ar fi sa se faca o lista cu doritorii (poate asa s-a facut si nu am vazut eu...) care sa le si plateasca intr-un cont;

2. problema, grava in opinia mea, a gunoiului: eu cand plec undeva, e adevarat - cu masina - imi iau un sul de saci de plastic care costa 2-3 lei: ii folosesc umplandu-i, iar la p[lecare ii iau in masina si-i las la o bena de-aia mare de gunoi. Este jenant ca la o Intalnire Nationala organizatorii sa fie pusi sa faca curatenie dupa noi ca tot ei sa aiba obrazul de a mai organiza si la anul la marginea unei localitati o intalnire. Nu e normal ca unii sa faca gunoi iar altii sa-l stranga. In opinia mea, exista doua variante de rezolvare a problemei:

a) cei care vin cu masinile sa preia gunoiul pus in pungi al prietenilor si vecinilor nemijlociti (posibil sa existe impotrivire in acest sens);

B) participantii platesc catre organizatori o "taxa de ecologizare" de 5 lei care se dau unui bastinos cu o caruta si care incarca sacii nostri menajeri si-i duce la... unde duc ei gunoiul;

3. problema wc-urilor... nu vad o solutie, din pacate, cu atat mai multa cu cat numarul participantilor este estimat la cateva sute.... Big prabliem ca sa nu ne facem de cacao...

Acum vine sectiunea de intrebari pentru organizator(i):

1. se vor face tricouri?

2. va exista o varianta simpla de recunoastere (de tip "nick/nume") intre noi?

Pe masura ce imi mai vin idei recitind ce s-a intamplat in 2010, voi reveni.
Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra!

Pe-aceasta lume cunosc oameni cu a caror prietenie ma pot mandri dar, si mai multi al caror dispret ma onoreaza...

Renuntati la expresia "nu SE merita" si utilizati forma corecta: "nu merita" !

Renuntati la exprimarea incorecta "nu MA risc sa..." si utilizati-o pe cea corecta: "NU RISC sa..."!

#21 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 18 April 2011 - 08:48:02

1. Tricouri facem daca sunt oameni care doresc acest lucru.
2. Putem face o varianta de recunoastere cu un ecuson "tip" pe care il completeaza si il tipareste fiecare.

La faza cu taxa de ecologizare nu sunt de acord. Nu avem nevoie de niste ghiolbani care platesc ca sa curete cineva dupa ei. Probabil o sa furnizez eu saci menajeri celor care nu au si o sa precizam ca trebuie strans gunoiul la plecare. Daca se intampla acelasi lucru ca in 2010 si in 2011 atunci foarte probabil nu o sa mai avem o intalnire in 2012.

Stickere se vor face la fel ca si pana acum si daca nu vor fi din nou oameni care sa ia cateva in plus si "pentru prietenul de acasa" atunci vor ajunge la toata lumea.

#22 crocko

Membru

• Banned
  • PipPipPip
  • 55 Postari:

Posted 18 April 2011 - 09:04:46

Vezi postareaovidiu, la 18 April 2011 - 08:48:02, a spus:

Iar despre asta ne putem da seama cand se va deschide topicul/lista dedicat/a.
Modelul ales pentru anul asta e chiar frumos !

Nu stiu de ce, am o presimtire ca nu se vor face. Doamne-ajuta sa ma insel.
Anumite lucruri sunt imposibil de cunoscut. Dar este imposibil de aflat care sunt acestea. (Murphy)

#23 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 18 April 2011 - 09:18:28

Nu vorbim aici de tricourile de ciclism.

Ideea era sa facem un tricou cu intalnirea ciclism.ro. Tricouri pollo, mai ieftine.

#24 AnaP

Administrator

• Administrators
  • 1129 Postari:

Posted 18 April 2011 - 11:12:44

Doar daca se gaseste si model de fete, ca la cele de ciclism suntem defavorizate.
Biciclist urban & MTBist wannabe
Kiss the Cook | Flickr Gallery

#25 a_mic

Membru Senior

• Members
  • 663 Postari:

Posted 18 April 2011 - 17:24:15

Vezi postareaovidiu, la 18 April 2011 - 08:48:02, a spus:

2. Putem face o varianta de recunoastere cu un ecuson "tip" pe care il completeaza si il tipareste fiecare.

La faza cu taxa de ecologizare nu sunt de acord. Nu avem nevoie de niste ghiolbani care platesc ca sa curete cineva dupa ei. Probabil o sa furnizez eu saci menajeri celor care nu au si o sa precizam ca trebuie strans gunoiul la plecare. Daca se intampla acelasi lucru ca in 2010 si in 2011 atunci foarte probabil nu o sa mai avem o intalnire in 2012.
Stickere se vor face la fel ca si pana acum si daca nu vor fi din nou oameni care sa ia cateva in plus si "pentru prietenul de acasa" atunci vor ajunge la toata lumea.

1. Deci, inteleg ca exista disponibilitate. Cele pollo de care ai pomenit mai jos sunt foarte ok. M-as bucura daca unul din organizatori ar deschide o lista cu doritorii.

2. Bun ecusonul "tip".

3. Optiunea organizatorului principal este legitima. Eu am propus doua variante si-mi pare ca ai ales-o pe cea mai buna. Asupra acestui subiect insa, pe forum,trebuie venit si picurat in ochiul participantului, cu o saptamana inainte, zi de zi anuntul ca fiecare isi face curatenie. Poate fi, eventual un leit-motiv inscris in topicul cu pricina.

4. Stickere... voi stiti cum le impartiti.

Vezi postareaAnaP, la 18 April 2011 - 11:12:44, a spus:

Doar daca se gaseste si model de fete, ca la cele de ciclism suntem defavorizate.

Daca se hotaraste sa fie, singura diferenta este de cum se incheie nasturii, nu?

PS (AnaP): multumesc. Asta nu reuseam sa scriu.

Cine nu bea cu noi, bea impotriva noastra!

Pe-aceasta lume cunosc oameni cu a caror prietenie ma pot mandri dar, si mai multi al caror dispret ma onoreaza...

Renuntati la expresia "nu SE merita" si utilizati forma corecta: "nu merita" !

Renuntati la exprimarea incorecta "nu MA risc sa..." si utilizati-o pe cea corecta: "NU RISC sa..."!

#26 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 18 April 2011 - 17:52:18

Ok, facem un t-shirt ca sa nu mai fie problema de nasturi:)
Tricourile pot fi inscriptionate cu username-ul daca facem lista din timp.

#27 kriss

Membru Senior

• Moderators
  • 711 Postari:

Posted 18 April 2011 - 18:30:40

tic-tac, tic - tac..este ora: 18. aprilie. Pana in mai sau iunie sa face lista aceea?
Nu conteaza cati prieteni iti faci, conteaza cu cati ramai la necaz !

Imagine postata

#28 animaloo

Obosit nascut

• Members
  • 3047 Postari:

Posted 18 April 2011 - 18:43:51

Vezi postareaAnaP, la 18 April 2011 - 11:12:44, a spus:

Pentru fete se fac tricouri avantajoase - direct ude
Pedaland deasupra unui cuib de tuici.

#29 AnaP

Administrator

• Administrators
  • 1129 Postari:

Posted 18 April 2011 - 19:02:06

Bestial, dar ca sa mearga faza cu tricourile ude poate sunt pe marimi adecvate, sa nu inoate saracele.
Biciclist urban & MTBist wannabe
Kiss the Cook | Flickr Gallery

#30 rock

Membru Senior

• Members
  • 353 Postari:

Posted 18 April 2011 - 19:22:33

cu scuze ca intreb,voi unde lasati masinile?care este programul?intreb ptr.a sti cum procedez,campez la bilea lac,cobor pe bicla si urcam inapoi la bilea lac?cum ne petrecem timpul,banuiesc ca aveti in plan ceva.

#31 xemax

Membru Senior

• Members
  • 2048 Postari:

Posted 18 April 2011 - 19:32:49

@ rock: AICI gasesti discutia despre intalnirea ciclism.ro din 2010, in mare lucrurile vor fi la fel si anul acesta.
May the pedal force be with you!

#32 animaloo

Obosit nascut

• Members
  • 3047 Postari:

Posted 19 April 2011 - 10:34:29

Vezi postareaAnaP, la 18 April 2011 - 19:02:06, a spus:

Bestial, dar ca sa mearga faza cu tricourile ude poate sunt pe marimi adecvate, sa nu inoate saracele.

Poi exista si alta metoda? tricourile vor fi antrenate dupa metode SEAL intru rezistenta la apa si efort cu apa si apa plata cu lamaie!
Pedaland deasupra unui cuib de tuici.

#33 ARMI

Amator

• Members
  • 101 Postari:

Posted 19 April 2011 - 13:44:57

In privinta tricourilor ude:

Recent savantii germani au descoperit un material, din care se confectioneaza costume de baie pentru dame.
Material la prima vedere, pipait este la fel ca cel obisnuit, numai ca in apa se dezolva complet (astazi dimineata la radiou am auzit de aceasta inventie).

Asa ca mai bine ca tricourile sa fie uscate, ca apoi cine stie ;)
Nimic sigur si imposibil, nu exista!
Compoarta-te cu altii, asa cum ai dori ca altii sa se compoarte cu tine!

#34 majikstone

Membru Senior

• Members
  • 1073 Postari:

Posted 16 May 2011 - 16:51:02

Salut! Am o intrebare pentru cei care au mai fost si anii trecuti. Pe la ce ora a fost plecarea si cam in cate ore a urcat toata lumea pana sus? Ideea e ca as vrea sa vin impreuna cu cativa prieteni la intalnirea de pe transfagarasan, insa am vrea sa urcam, sa stam in varf cu lumea si apoi sa ne intoarcem la Cartisoara, de unde sa venim acasa. Nu suntem noi tocmai in forma si nici nu vrem sa fim spargatori de gașcă, de-aia intreb cam care ar fi un interval orar realist. Multumesc.

#35 ovidiu

Administrator

• Administrators
  • 5644 Postari:

Posted 16 May 2011 - 17:05:30

Plecarea a fost in fiecare an la ora 11.00
Au fost oameni care au urcat in o ora si cateva minute si au fost oameni care au urcat in 5 ore. In varf se formeaza grupuri, la masa sau la o bere. Masa si dansul au loc seara, la foc de tabara.

#36 majikstone

Membru Senior

• Members
  • 1073 Postari:

Posted 16 May 2011 - 19:26:25

Ok, noi probabil ne vom incadra la categoria 5 ore. Multumesc pentru raspuns, mai vedem noi exact care va fi planul de actiune. Eventual vom cauta cazare la Balea Lac pentru noaptea de 30.

#37 E-1

Plictisit

• Moderators
  • 4544 Postari:

Posted 16 May 2011 - 19:56:56

Caut-o din timp cu rezervare daca vrei asta, e cam aglomerata zona in week-end pe vreme buna.

#38 majikstone

Membru Senior

• Members
  • 1073 Postari:

Posted 16 May 2011 - 20:12:34

Pai pe la mijlocul lunii iunie ar trebui sa stim sigur cati venim si care e planul de actiune. Sper sa gasim la momentul respectiv locuri de cazare, asta in situatia in care decidem sa ramanem din 30 in 31 la Balea.

#39 maus

Beer Master

• Moderators
  • 4763 Postari:

Posted 16 May 2011 - 21:24:56

Este lindicat cortul ,ca sa se poata beneficia din plin de foc si apa .Intr-un cuvant apadefoc.
Nu te uita in spate ,cineva ti-o poate lua inainte.
''ﺻﺽﺾﻁﺥﺫﻥﻶﻔﻍﻞﺽﻕﻏ ﻙﻄﺪﯜﯔﮗﺗﺑﺡﺦﺫﺇﱢﻊﻉﻉ ﺷﺅﻀﺃﱞﱞ !!!''

#40 majikstone

Membru Senior

• Members
  • 1073 Postari:

Posted 16 May 2011 - 21:41:27

Ar trebui adusa niste apădefoc din Maramureș. Efect garantat.