transrockies challenge
Marzio Deho si Johhny Cattaneo din Italia au castigat in acest an cu toate ca in ultima etapa au avut probleme. Dupa doar 10 kilometri saua lui Deho a cedat si acesta a fost nevoit sa mearga mai bine de 70 km cu saua fixata cu ajutorul unui cauciuc. La finalul etapei Deho si Cattaneo au ajuns pe locul 5 dar au castigat competitia cu un timp total de 22:39:40 – 25 in fata ocupantilor locului doi Kris Sneddon and Max Plaxton. Locul trei in clasamentul general a revenit lui Marty Lazarski si coechipierului acestuia Stefan Widmer.

Cu toate ca ultima zi a fost foarte grea Deho a trecut zambind linia de sosire. “Astazi sunt fericit” au fost primele cuvinte dupa ce a coborat de pe bicicleta.

“A fost o mare oportunitate sa concurez si in acest an la aceasta competitie si apreciez faptul ca am avut sansa sa particip alaturi de Andreas ,” a declarat partenerul de cursa al multiplului campion Andreas Hesler, Chris Sheppard. Cei doi au castigat ultima etapa si au trecut linia de sosire intampinati de incurajarile unei multimi entuziaste. Hestler a declarat inainte de startul ultimei etape ca ar fi fericit sa urce pe prima treapta a podiumului impreuna cu coechipierul lui si ca simte ca ultima zi va fi ziua lor. Cei doi au atacat inca de la inceputul zilei si au ramas in frunte pana la final.
Sheppard a declarat ca o sa revina si in 2009.”Daca eram intrebat acest lucru (daca o sa revin) acum doua zile, in varful muntelui, as fi spus nu dar astazi este o zi buna. O sa revin”

Mai multe detalii pe pagina competitiei

TRANSROCKIES CHALLENGE

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.