La Eurobike 2008, Cinelli a prezentat noile produse (biciclete de şosea, biciclete de pistă şi accesoriile aferente).

“Tradiţia şi inovaţia sunt temele folosite la toate proiectele prezentate în 2009. Cu Pro Estrada, avantajul carbonului este împletit cu formele clasice. Cu XCR am modelat oţelul aşa cum făceau producătorii din anii 50. Vechea noastră dragoste pentru velodrom a născut produse fantastice. Am ascultat ce au avut de spus tehnicienii, designerii, atleţii şi persoanele pasionate de biciclete”, declară Antonio Colombo, Preşedinte al Gruppo SpA.


Modele complet noi : Pro Best Of, Estrada, The Machine, Willin’ SL, Dinamo şi XCr, grafică nouă pentru Experience.

Pro Best Of, este o bicicletă de şosea gandită pentru a atinge performanţe de top. Un nou design, o tijă de şa integrată şi o grafică agresivă fac din Pro Best Of o bicicletă de vis. Bicicleta poate fi livrată în 6 mărimi, dar există şi opţiunea realizării unui cadru la comandă, pentru realizarea unei biciclete perfecte.

Pro Estrada este un proiect nou care îi urmează produsului Estrada şi care a avut un mare succes, fiind folosit de profesionişti şi de amatori din lumea întreagă. Cadrul a fost construit pornind de la premisa că un cadru trebuie să fie rezistent şi fiabil (filozofia Cinelli nu a fost niciodată atingerea unei greutăţi foarte mici). Noul Pro Estrada este construit din carbon monococa, în 5 dimensiuni, cu un aspect clasic.

The Machine, este noua versiune a modelului de anul trecut, Man Machine. Construită având la baza un cadru de carbon monococa Columbus XLR, această bicicletă este perfectă pentru orice amator pasionat.

Willin’ SL este urmaşul modelului din 2008 Willin. Cadrul din carbon monococa Columbus SL, furca Straight Tusk, un sloping generos, un top tube mai lung pentru competiţiile scurte şi rapide, toate aceste lucruri fac din Willin Sl un produs care merită să fie luat în seamă.

Dinamo este o bicicletă care are la bază un cadru de aluminiu construit după conceptul BIODINAMIC GEOMETRY. Această bicicletă are un top tube mai scurt şi un head tube mai înalt pentru o poziţie cât mai confortabilă. Este bicicleta perfectă pentru cursele lungi, geometria specială protejând spatele rutierului de dureri.


Experience este un cadru clasic al celor de la Cinelli fiind redecorat cu un albastru puternic.


XCR – bijuteria Cinelli. Un cadru Columbus XCR de oţel. Totul a fost studiat pentru a se ajunge la perfecţiune fără a se ţine cont de costuri (placa gravata din faţă este din titan şi costă cât un cadru standard de aluminiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.