Imediat după ce a confirmat revenirea sa în ciclismul de perfomanţă, Lance a anunţat că va participa în cursa cross-country de 12 ore din masivul Snowmass, competiţie care va avea loc în data de 14 septembrie.

Cel care a confirmat prezenţa ciclistului a fost chiar directorul de cursă, Nat Ross, tot el afirmând că acesta va face parte dintr-o echipă formată din trei participanţi.

„A-l avea pe Lance Armstrong la startul concursului – nici că se putea mai bine!”, a declarat Nat. Totodată, Nat şi-a exprimat speranţa ca formatul de 12 ore să devină popular în detrimentrul curselor de 24 de ore pe care le-a catalogat drept foarte solicitante şi prea lungi.

Cursa va fi împărţită pe patru categorii. Premiile vor fi acordate pentru un participant sau pentru echipe formate din doi sau trei participanţi, plus pentru categoria „competiţie liberă” unde au voie să concureze echipe de până la opt sportivi. Aceştia vor lua startul la ora 7 dimineaţa şi vor avea timp limită ora 19:00.

Cei care sunt curioşi care va fi traseul pot accesa site-ul oficial al Snowmass Marathon.

Ştirea originală poate fi regăsită pe Velonews.com.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/ciclism/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.