Fostul ciclist în vârstă de 34 de ani a acordat zilele trecute un interviu celebrului cotidian nemţesc Bild în care şi-a reafirmat decizia de a nu reveni în viaţa zbuciumată a ciclismului de performanţă. Unul din motivele menţionate de către acesta a fost chiar fiul său, Max, adus pe lume la data de 7 august 2007.

„Momentan prefer să petrec într-un mod plăcut timpul alături de fiul meu, Max. Cu toată sinceritatea, nimic nu mă atrage să concurez pe viitor. Am alte planuri de viitor şi nu îmi lipseşte nimic, sunt fericit cu viaţa mea! Este adevărat că niciodată nu trebuie să spui niciodată, dar rămân la decizia luată deja.”

 

Amintim că Ullrich a fost implicat în mai multe scandaluri de dopaj, fiind chiar obligat să plătească o amendă usturătoare în valoare de 1.000.000 euro, această serie de evenimente nefaste cântărind şi ea considerabil în luarea deciziei.

Întrebat ce părere are despre revenirea lui Lance, Ullrich a declarat:

 

„Trebuie să recunosc că sunt destul de surprins apropo de întoarcerea lui Lance, dar consider că este un lucru bun. Dacă va concura cu adevărat în Turul Franţei, pot spune că va fi o competiţie interesantă!”

Jan a mai adăugat „Lance şi eu am trăit poveşti diferite. El s-a retras după o serie de victorii, eu m-am retras în urma unei dezamăgiri. Îi urez mult noroc şi îi voi face o invitaţie amicală zilele următoare.” Şi este necesar să recunoaştem că ciclistul german nu a avut tocmai o viaţă uşoară alături de Armstrong, acesta terminând de trei ori al doilea, în urma americanului.

Ştirea originală poate fi citită pe BikeRadar.com.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.