Bucuresti, 11 octombrie 2008 – Cel mai titrat festival de sporturi exteme din România – Mountain Dew Urban Fest – îi convoaca anul acesta pe toti riderii  în Parcul Tineretului, începând cu ora 11.00.

Trei sporturi extreme – Skateboarding, BMX si Rolling. Un singur eveniment. O multime de rideri. Nenumarate roti. Mai multe trickuri decât iti poti închipui. O singura zi. Aglomerare extrema! Mountain Dew ti le aduce pe toate în acelasi loc – Parcul Tineretului care se transforma astfel în punctul zero al culturii urbane. Dupa o vara agitata, în care am plimbat cultura urbana prin tara, aducem cele mai tari sporturi urbane în Bucuresti. Unge-ti skate-ul, ia-ti rolele în spate, sari pe BMX si arata-ne tot ce poti!

Iti punem la dispozitie o zi întreaga sa-ti demonstrezi maestria. Îi strângem la un loc pe cei mai mari iubitori de cultura urbana si senzatii extreme sa te încurajeze. Te energizam cu Mountain Dew si te provocam cu premii în valoare de peste 3000 de euro.  Arata-le ca esti stapânul rampelor!

Aglomerari Extreme celebreaza cea de-a cincea editie Mountain Dew Urban Fest, primul festival de cultura urbana din România. În fiecare an, Mountain Dew Urban Fest reuneste sub un concept-umbrela evenimente care sustin ideea de urban lifestyle.

Vino sâmbata, 11 octombrie, începând cu ora 11.00, în Parcul Tineretului sa iei parte la cea mai ampla demonstratie de sporturi extreme din România – Aglomerari Extreme, powered by Mountain Dew!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.