Bushido este noul model de ergotrainer produs de Tacx şi de departe cel mai avansat din punct de vedere tehnologic. Cei care îşi vor permite să achiziţioneze noul „gadget” vor avea la dispoziţie, montat pe ghidon, un computer care le va furniza toate informaţiile necesare (power, puls, cadenţă, viteză. timp, etc.) Meniul a fost gandit pentru a uşura la maxim utilizarea .

Extrem de interesantă pare a fi opţiunea de personalizare a trainerului cu propriile programe de antrenament. Echipat cu un set de lămpi cu leduri, Bushido este gândit să interacţioneze cât mai elegant cu utilizatorul. Dacă pedalaţi în forţă lămpile de culoare roţie se vor aprinde tot mai mult. În cazul în care pedalaţi cu o intensitate mai mică, lămpile de culoare verde vor intra în funcţiune. Este de fapt un mod interesant de a vizualiza modul în care pedalaţi. Bushido este dotat şi cu un sistem de frânare extrem de eficient, cu un flywheel integrat.

Bushido combina tehnologia de ultimă ora cu un design inovator. Pentru ca vrea sa se apropie cat mai mult de perfectiune acest ergotrainer poate fi conectat wirelles la computer cu optiunea Upgrade PC.





Cureaua Tacx ANT
Bushido foloseşte protocolul ANT pentru a transmite datele. Cu această curea o să vă puteţi bucura de o transmisie a datelor perfectă pe o distanţă de 5 metri. Dacă deja aveţi o curea de transmisie tradiţională, în mod analog, aceasta va fi compatibilă cu Bushido. Curelele de la Garmin sau de la Suunto funcţionează perfect.


Produsul va fi prezent pe piaţă începând cu Decembrie 2008

4 COMENTARII

  1. Pe lantul lui Tacx Bushido va recomand sa puneti vaselina cu teflon….nu pe lanturile bicicletelor care intra prin noroi sau prin alte mizerii !….

  2. Toate lanturile bicicletelor care folosesc ergotrainere, ale bicicletelor medicinale si ale city – bykeurilor care au sistemul de transmisie carenat, se pot lubrifia cu vaselina teflonata; si eu am un Kettler medicinal pe care l-am demontat din prima zi si i-am lubrifiat lantul cu vaselina iar prima revizie am facut-o dupa 5000 km de antrenament, dupa care am constatat ca totul arata perfect !…..Cineva a folosit aceasta vaselina teflonata pe lantul unei biciclete de downhill, in conditii de noroi si apa fara sa-si dea seama ce mare greseala face !!!….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.