La o lună după ce au anunţat că trei sportivi care practică cross country vor forma jumătate din echipa World Cup sponsorizată de Trek Bicycles, 23 Degrees Sports Management anunţă cealaltă jumătate a echipei care va fi axată pe Donhill şi care este formată tot din trei membri; doi barbaţi şi o femeie.  Cei doi barbaţi sunt Justin Leov (NZL) şi Andrew Neethling (RSA). Sportiva de sex feminin va fi prezentată în 1 Decembrie.

La doar 24 de ani Justin Leov este un sportiv cu un palamares bogat, cu un sezon 2008 extrem de bun; de subliniat locul 6 la campionatele mondiale. Justin este de ceva vreme un rutier care se clasează constant în primii 10 la cupele mondiale.

Tot 24  de ani are şi Andrew Neethling, sportiv care a impresionat în ultimele 3 sezoane prin constanţa de care dă dovadă. Locul 6 la Canberra World Cup sau locul 10 pe traseul extrem de tehnic de la Schladming, în Austria,  confirmă faptul ca şi el are potential.

Managerul echipei, Martin Whiteley, declară: “IÎn afara faptului că dorim să avem una dintre cele mai bune echipe, obiectivul principal este să îi luam pe aceşti tineri promiţători şi să le oferim tot suportul pentru a reuşi.Cele doua echipe de pâna acum au avut oportunităţi pe care au reuşit să le exploateze dar aceşti sportivi cu care pornim în 2009 pe un nou drum vor avea la dispoziţie cel mai bun material, tehnic şi uman, pentru a căştiga.”

Bike Brand Manager-ul de la Trek, Michael Browne, spune: “Trek consideră că Session 88 este cea mai bună bicicleta de downhill de pe piaţă, cu o tehnologie excepţională. Trek crede în sponsorizarea curselor şi a sportivilor. Facem acest lucru deoarece este clar că doar în acest fel putem să demonstrăm calitatea produsului şi în acelaşi timp putem căuta puncte slabe care pot fi îmbunătăţite. Suntem fericiţi că putem oferi cea mai bună bicicletă de DH acestor sportivi şi aşteptăm cu nerăbdare încercările din 2009.”

Vă vom ţine la curent cu noutăţile care vor fi furnizate dupa data de 1 Decembrie.


LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.