După ce a reuşit în acest an să caştige Turul Franţei şi să ocupe poziţia a treia în Turul Spaniei, spaniolul de la proaspăta echipă Cervelo TestTeam, Carlos Sastre ar dori, pentru completarea palmaresului, şi un podium în Turul Italiei. Decizia de a participa în Turul Italiei de anul viitor nu aparţine numai ciclistului spaniol, ci ea va trebui confirmată şi de echipa acestuia, care va anunţa calendarul pentru 2009 la începutul lunii decembrie.

Sastre a declarat că dacă va fi sa participe în Turul Italiei, atunci o va face la cel mai înalt nivel, fără a fi intimidat de concurenţa pe care o va avea (Lance Armstrong, Ivan Basso, Andreas Kloden, Levi Leipheimer, Damiano Cunego, Di Luca, etc.) declarându-se încrezător în propriile forţe şi în cele ale echipei sale, pe care o consideră „tânără, omodenă şi competitivă”.

Printre obiectivele de anul viitor ale ciclistului spaniolul se află şi apărarea tricoului galben din Turul Franţei, motiv pentru care a mai declarat că ar putea renunţa la participarea sa în Turul Spaniei pentru a-şi concentra eforturile în celelalte două mari tururi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.