Câştigătorul de anul acesta din Turul Italiei şi Turul Spaniei – ciclistul spaniol Alberto Contador va suferi astăzi, 24 noiembrie 2008, la Madrid, o intervenţie chirurgicală la nas şi la gât. Operaţia este consecinţa unui control pe care Contador l-a avut şi în urma căruia doctorii i-au descoperit deviaţie de sept la nas şi o problemă la unul din polipi care va trebui îndepărtat.

Spaniolul a recunoscut că a într-una din căzăturile de anul acesta, ochelarii l-au lovit peste nas, dar nu a crezut niciodată că acea vânătaie îi va produce probleme de respiraţie.

Intervenţia chirurgicală îl va obliga pe Contador să ia o scurtă pauză de la antrenamentele echipei sale din Tenerife din decembrie, dar va avea suficient timp să se pregătească pentru prima sa cursă de anul viitor, care va fi probabil Turul Valenciei.

3 COMMENTS

  1. Salutare. interesanta stirea, concis si la subiect. insa, Contador a castigat cele doua tururi anul acesta, nu anul trecut, in 2007 invingand in Turul Frantei! hai sa fim diferiti de stirile ce abunda in superficialitate si dezinformare in tara asta; ciclism.ro este altceva! Toate cele bune!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.