AUREL ȘELARU (DINAMO) – CÂȘTIGĂTOR AL CELEI DE-A XIV-A EDIȚII A CURSEI SCÂNTEII”ION ARDELEANU ÎNVINGĂTOR ÎN ETAPA A V-A. GABRIEL MOICEANU LA A TREIA VICTORIE DE ETAPĂ. TÂNĂRUL ION ARDELEANU A CUCERIT PRIMUL LOC ÎN CLASAMENTUL DEBUTANȚILOR ȘI SPRINTERILOR

 

 

Dinamovistul Aurel Șelaru și-a înscris în palmares o remarcabilă performanță, locul I în cea de-a XIV ediție a popularei competiții de fond Cursa Scânteii. Victoria încununează eforturile pe care acest ciclist fruntaș le-a depus de-a lungul celor peste 800 km, combativitatea pe care a dovedit-o, dârzenia cu care și-a apărat tricoul galben și calitățile de fin tactician pe care le-a arătat în cele șase etape ale întrecerii. Pentru toate acestea Aurel Șelaru și antrenorul său Nicolae Voicu, care s-a ocupat de pregătirea sa, merită niște calde felicitări.

Interesantă și foarte animată, Cursa Scânteii a oferit la cea de-a XIV ediție a sa o întrecere de ridicat nivel tehnnic, atât datorită dârzeniei cicliștilor fruntași (dornici să-și păstreze locurile în ierarhia sportului cu pedale) cât și a voințtei cu care tinerii rutieri au asaltat primele locuri ale tuturor clasamentelor. Frumoasa comportare a rutierilor fruntași și pregătirea excelentă pe care a dovedit-o tineretul au creat posibilitatea ca ediția a XIV-a să fie cea mai frumoasă de până acum.

Organizarea ireproșabilă a făcut ca alergătorii să aibă toate condițiile necesare pentru a realiza niște rezultate de valoare. Felicităm pe toți cicliștii care au terminat cea de-a XIV ediție a Cursei Scânteii.

Hristache Naum / 1964

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.