În timpul ediţiei din 2007 a Salzkammergut Trophy Gary Fisher a primit o pereche de “Goiserer”  cadou. Perechea de încălţăminte de munte nu a fost ridicată înca de sportiv dar este timpul ca acest lucru să se întâmple!

În 18 Iulie 2009 Gary Fisher va participa la Salzkammergut Trophy încercând să îşi îmbunătăţească timpul obţinut în 2007 pe traseul de 110 km, la categoria Masters 4.

Cu toate că nu este unul dintre favoriţii la câştigarea cursei, Gary va fi cu siguranţă prezent în zona de premiere, unde va înmâna trofeele câştigătorilor de la distanţele 110 km şi 209 km.

Nu este necesar să câştigaţi un trofeu ca să daţi mâna cu Gary Fisher. Vineri şi Sambata bicicletele din colecţia Gary Fisher 2009 vor fi prezentate în zona expoziţională iar Gary va susţine o sesiune de autografe.

1 COMMENT

  1. Il puteti vedea si la Expozitia de biciclete de la Brno,Slovacia,de obicei are loc in in fiecare an in novembrie.Este un tip simplu,fara fite,si care prezinta cu rabdare si cu detalii bicicletele Gary Fisher,si te invita la o cafea.Eu nu m-am intilnit personal,dar prietenii din SK au fost de mai multe ori.Dupa parerea mea este cel mai bun tirg din Est,putin mai mic decit cel din Germania,cu multi participanti de renume,merita de vizitat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.