A cincea zi la Pruszkow, în Polonia ne-a adus finalele probelor de contratimp 1 km şi urmărire pe echipe la masculin, precum şi finala probei de scratch feminin şi o calificare în proba de sprint feminin.

Aurul în prima probă de contratimp pe distanţa de 1 kilometru a revenit lui Stefan Nimke. Germanul nu a plecat foarte rapid, dar a câştigat timp preţios în a doua tură. Timpul său de 1’0,666″ a fost cu aproape o secundă mai bun decât al tânărului american Taylor Phinney. Bronzul a revenit Malaieziei prin Mohd Rizal Tisin cu un timp de 1’1,658″.

Mai puţin de o secundă a fost nevoie pentru ca echipa Danemarcei să câştige proba de urmărire pe echipe (4,000 m). Danezii Alex Rasmussen, Jens-Erik Madsen, Casper Jorgensen şi Michael Faerk Christensen au întrecut echipa Australiei, în timp ce Marea Britanie a fost întrecută de Noua Zeelandă.

Cubaneza Yumari Gonzalez Valdivieso s-a impus în proba de scratch după 40 ture parcurse. Împlicată într-o căzătură cu 8 ture încă de parcurs, britanica Lizzie Armitsted se va urca din nou pe bicicletă şi va termina cursa a doua, în spatele ei terminând australianca Belinda Goss.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.