etapa-2-forlanRutierul echipei Lampre, Angelo Furlan l-a păcălit pe ultimii metri pe Tom Boonen, negându-i şansa de a-şi revendica etapa a doua a cursei Dauphiné Libéré. În spatele său va sosi elveţianul Markus Zberg de la BMC Racing Team, belgianului rămânându-i locul trei. Cadel Evans se menţine în continuare confortabil pe prima poziţie la general.

Stéphane Augé (Cofidis), Alexandre Pichot (Bbox-Bouygues Telecom), Paul Voss (Milram), Iñaki Isasi (Euskaltel) şi Hector Gonzalez Baeza (Fuji-Servetto) au lăsat plutonul în urmă chiar de la startul dat în capitala regiunii Lorraine, Nancy, având în faţă 228 de kilometri de parcurs până la Dijon. Vor lua un avans de 9’45”, dar Quick Step şi Silence-Lotto îşi vor uni forţele prinzând ultimele rămăşiţe ale evadării cu 6 km înainte de final.

David Millar de la Garmin-Slipstream a fost cel care a profitat de moment şi a fugit singur către linia de sosire. Va fi ajuns pe ultimii metri de plutonul condus de Quick Step. Boonen va începe sprintul prea devreme şi va fi întrecut de Angelo Furlan aflat la prima victorie în acest an.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.