Lance Armstrong Blast the Mass 2009Sâmbătă, 8 august 2009, în timp ce rutierii români se luptau cu pantele de la Păltiniş, pentru titlul de cel mai bun căţărător, „King of the Mountain”, pe un alt continent se pregatea de start într-o cursă de XC, nimeni altul decât septuplul învingător al Turul Franţei, Lance Armstrong.

Cursa la care va participa şi o va câştiga în cele din urma era “Blast the Mass” din Colorado, Statele Unite ale Americii. El a reuşit să se impună cu mai mult de trei minute în faţa campionului local de mountain bike, Joe Henry.

Deşi cursa nu a numărat mai mult de 38 km, a avut un traseu tehnic, care nu i-a pus, proaspătului ocupant al ultimului loc de pe podiumul de anul acesta al Turului Franţei, aşa mari probleme, cum se aşteptau competitorii săi, Lance reuşind să demonstreze încă o data că are calităţi de bun ciclist, indiferent de tipul cursei la care participă şi cu ce echipament participă.

4 COMMENTS

  1. Omul acesta Lance trebuie sa aiba o motivatie foarte crescuta, cu o combinatie de simt unic in randul sportivilor, evident la cate curse a experimentat, e constient ca podiumul e posibil odata ce l-a avut si ia deja startul cu un urias sentiment de implinire in inima, vizualizand in minte finisarea cursei cu cea mai buna performanta, ce il claseaza intotdeauna pe locul intai.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.