gmc2009“Eroii sunt condamnati sa sufere inainte de a invinge” – acesta este un motto care se potriveste perfect – Geiger Mountain Bike Challenge 2009.

Doua trasee, unul de 45 si celalalt de 92 km, 1.350 respectiv 3.200 m diferenta de nivel, par o nebunie pentru majoritatea oamenilor dar nu si pentru participantii la aceasta cursa. Unii participa pentru a castiga, altii isi testeaza limitele incercand sa termine o cursa alaturi de campioni ai acestui sport, cei mai multi vin pentru placerea competitiei, pentru a fi alaturi de prieteni, pentru a putea discuta un an intreg despre cea mai grea cursa de maraton MTB din Romania. Motivul nu este important, important este faptul ca in 30 August aveti ocazia sa va testati limitele, aveti ocazia sa ajungeti la finalul celei mai dificile incercari, aveti ocazia sa fiti alaturi de noi la o sarbatoare a ciclismului.

 

Inscrierile online pot fi facute pana in data de 28.08.2009 AICI

 

Profilul cursei scurte

 

Profilul cursei lungi

 

Program GEIGER MOUNTAIN BIKE CHALLENGE 2009:

 

Sambata 29.08.2009

18.00 – 20.00 – Inscrieri / Preluare numere (participanti inscrisi online)

 

Duminica 30.08.2009

08.00 – 09.30 – Inscrieri / Preluare numere (participanti inscrisi online)

10.00 – Startul cursei

17.00 – Pemiere

 

Ne vedem la linia de start,

Geiger Team Sibiu

6 COMMENTS

  1. o competitie cu adevarat interesanta si palpitanta plina de evenimente frumoase dar mai ales de privelisti superbe…va incurajez sa participati pe viitor..nu ve’ti regreta

  2. La banii de inscriere pe care le-au luat ar fii trebuit sa puna si cateva poze sau rezultate pe situl concursului ,altfel a fost ok maratonul bine organizat ,partea virtuala lasa de dorit!

  3. Daca studiezi cu atentie o sa fi surprins sa gasesti si rezultate (care au fost postate in 2 ore de la terminarea cursei) si poze (cateva sute).
    I

  4. Macar de-ar merge unul din link-uri 🙂

    Parca ati schimbat de curand fata site-ului, please fix it 😀

  5. Concursul a fost bine organizat, mi-a placut, dar la cata reclama a fost premiile au lasat mult de dorit…

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.