“Daca nu poti face bine cel putin nu face rau”, acesta a fost motto-ul campaniei domnului Tudor Pendiuc, primarul orasului Pitesti, omul care a inteles ca orgoliile unei federatii nationale nu trebuie sa stea in calea unui eveniment sportiv.

Prin bunavointa domnului Tudor Pendiuc competitia de ciclism Arges Winter race se va desfasura in acest weekend, peste 250 de ciclisti fiind asteptati in parcul Trivale.

Organizatorul cursei, Viorel Micu, a fost supus unor presiuni extraordinare, fiind la un pas de a anula competitia. Presiunile facute de secretarul general al FRCT, Vasile Selejean au reusit sa convinga Directia pentru Sport Arges si cateva relicve din administratia locala. Din fericire primarul orasului Pitesti este o persoana cu coloana vertebrala, care a considerat ca orasul sau merita o competitie sportiva de anvergura!

Iata ce scrie organizatorul cursei:

Vreau sa ii multumesc in mod special domnului Primar Pendiuc Tudor.

In aceasta lume plina de ura dansul a fost omul care a inteles ca vrem sa construim ceva in orasul nostru, ca vrem sa oferim ceva argesenilor si ca orasul are numai de castigat din acest eveniment.

Va adresez un sincer multumesc domnule primar, in numele meu, al echipei de organizare a Arges Winter Race 2010 si binenteles in numele celor 300 de ciclisti care vor fi prezenti la eveniment !”

“Daca nu poti face bine cel putin nu face rau”, nu uitati aceasta fraza stimati domni din federatia Romana de Ciclism si Triatlon!

8 COMMENTS

  1. Din pacate viata noastra este dominata mai mult de “selejeni” decat de oameni de acest gen. Sa va traiasca primarul din Pitesti. Eu nu o sa pot participa pentru ca federatia ne-a interzis acest lucru dar nimeni nu o sa ne poata opri sa va incurajam sa sustineti ciclismul si pe viitor.

  2. Sportiv legitimat,

    Ai putea participa alaturi de colegii de breasla ca spectator, asa cum vor participa multi sportivii legitimati.

  3. Un om de toata cinstea, bravo lui, un primar adevarat.
    Promit ca daca mai candideaza inca o data eu ma duc si il ajut in campanie!

  4. organizarea unui concurs este un lucru excelent,indiferent de ramura sportiva.ca argesean doresc succes competitiei si sper sa nu fie ultima.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.