In perioada 23-25 aprilie, companiile Assport Florescu si Motociclism SRL, organizeaza prima editie a Salonului de Biciclete si accesorii Bike Expo, in cadrul centrului expozitional international Romexpo.

Pentru aceasta prima editie se estimeaza un trafic de peste 10000 de vizitatori (pentru cele 3 zile de eveniment) si un total de 20.000 metri patrati de spatiu de expunere. Acest eveniment se desfasoara in cadrul binecunoscutului targ SMAEB  si va beneficia de sprijinul logistic si de expunerea media a acestuia.

Bike Expo este singurul targ comercial de gen din tara. Cu acest eveniment, incepand inca din aprilie 2010, brand-urile de top ale industriei de gen, precum si cei nou intrati pe aceasta piata, au posibilitatea de a-si prezenta inovatiile precum si intreaga gama de produse. In cadrul primei zile a targului, expozantii vor avea posibilitatea sa isi prezinte produsele exclusiv marilor retaileri nationali si internationali, precum si catre membrii presei de specialitate.

Bike Expo este deschis in fiecare zi de eveniment  intre orele 9 si 20. In tot acest timp uriasul teren de demonstratii in aer liber, amenajat special pentru aceasta expozitie, va oferi tuturor celor prezenti posibilitatea unui intens schimb de experienta si know-how, precum si suficiente alternative de testare a produselor expuse pe numeroase si diverse trasee. De asemenea zilnic in cadrul standului expozitional –  pe un teren special construit – se vor desfasura permanent demonstratii de flat land realizate de cei mai buni rideri din Europa.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.