Cunoscutul magazin Surmont se reinventeaza si pluseaza cu un site nou!

Magazinul Surmont este primul magazin de genul acesta din Bucuresti aducandu-i publicului din capitala, inca de la finele anilor ’90, mountainbike-uri de calitate si snowboard-uri, ramanand o institutie stabila a scenei si un punct de reper esential.

Operatiunile se muta incepand de acum in noua locatie din strada Ion Campineanu # 24, numita Surmont Store, unde pe timp de primavara/vara vor domni bicicletele plus echipamentul aferent, in vreme ce iarna va fi dedicata snowboard-urilor si accesoriilor de rigoare. In viziunea celor de la Surmont cele doua domenii sunt ca ying-ul si yang-ul si sunt de nedespartit in inimile iubitorilor de munte si de aventura.

In noul Surmont Store vor trai in armonie marcile Trek, Mirraco si Bontrager, completate in perioada hibernala de brandurile de snowboard din
familia Burton, dar surpriza anului 2010 este prezenta oficiala a pionierului Gary Fisher in Romania, cu a sa atitudine inconfundabila si, bineinteles, cu ale sale inovatii implementate pe revolutionarele 29-ere.

Vechiul shop Surmont de la Sala Palatului, aflat literalmente dupa colt de noul Surmont Store, ramane pe pozitii, dar se transforma intr-un workshop profesional dedicat problemelor tehnice de zi cu zi ale clientilor sai.

Tot funky-fresh este si noul site, www.surmontbikeshop.ro , unde, pe langa informatii comprehensive despre gamele de produse din magazin, veti gasi si stiri din lumea sportului pe doua roti si a culturii lui raspandite pe intreg mapamondul.

Cu prilejul deschiderii noului Surmont Store, sunteti invitati Miercuri, 7 Aprilie, la un ceai dansant intre prieteni. In programul serii: un suc, o prajitura, o capsuna, o maslina, o atentie si o sumedenie de alte lucruri ce o sa va faca sa zambiti! Cine nu vine, nu stie ce pierde! Am zis.

Echipa Surmont va saluta si asteapta sa ii treceti pragul!

3 COMMENTS

 1. Foarte frumos, la noi in Craiova daca ai face asa ceva ai fi cretin. Ar fi un hobby. “Ioane, ti-ai deschis magazin ca hobby? =))” .

  Am observat ca iti dai seama de cat de multa civilizatie exista intr-un oras, dupa magazinele de acest tip.

  La noi sunt bani – pentru un anumit de oameni -, care tip de oameni nu stiu decat de amante, de bani, de dusmani si de masini.

  PS. Avem o zona superba de MTB, daca treceti pe aici sunati-ma sa facem o tura, Vasile BUJOR 0751620232 .

 2. FELICITARI pentru “renovare”, orice lucru de acest gen este un pas inainte spre o tara mai civilizata.

  PS. Legat de ce este mai sus scris, oltenii nu sunt toti rai si necivilizati 🙂 .

 3. saluatri la toti ….am o intrebare ???daca ai cata log cu produse pe internet sau magazin virtual sa vedem ce produse ai si preturi .asta daca nu cer prea mult .
  Ps. veniti la plaja fratilor ca e tare frumos pe aici si sunt si trasee pt bici. salutari inca o data din ……SPANIA

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.