CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Organizatorul nu doreste sa transforme evenimentul intr-un concurs ci doar sa atraga cat mai multi oameni catre sport si in special către ciclism.

Se doreste organizarea unei intalniri lunare si realizarea a diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.

Pentru a petrece ore cat mai frumoase impreuna, fiecare participant la tura va primi din partea Bikexpert o bautura gratis inainte de start, iar la final vor fi asigurate  muzica si antrenul.

Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube, puteti veni cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei a fost pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua, astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.

La sfarsitul turei se va organiza o tombola cu premii din partea Bikexpert si a partenerilor.

Sunteti asteptati in numar cat mai mare la locatia descrisa mai sus incepand cu orele 10.00, in data de 8 aprilie 2010. Organizatorul, Bikexpert, spera sa va ofere o incalzire cat mai buna pentru Prima Evadare.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.