Editia 2010 a Liman Bike Race a luat sfarsit.

Printre putinele concursuri din Banat, Liman Bike Race a reusit sa creasca de la an la an si se pare ca in 2010 a ajuns la maturitate. Un traseu dificil dar spectaculos, organizatori cu mult bun simt, participanti de calitate.

Concurenţii au avut de parcurs un traseu de 12 km pentru copiii până în 14 ani, un traseu de 35 km pentru juniori (14-18 ani), seniori (18-35 ani) şi master (peste 35 ani) şi 2 ture de 35 km pentru categoria Hero. Traseul a inclus porţiuni de asfalt şi drum pietruit, 2 km de asflat şi 2 km de drum pietruit, dar şi poteci şi cărări, fiind traversate localităţile: Valea lui Liman – Luncanii de Jos – Luncanii de Sus – Baloşeşti – Româneşti – Tomeşti Sat – Tomeşti Colonie – Valea lui Liman.

Felicitari celor care au contribuit la organizare:

Rezultatele pot fi gasite AICI


SHARE
Previous articleCUBE DAYS
Next articlePasul Ciumârna

1 COMMENT

  1. Extraordinara organizare,frumos concurs,exceptional traseu si mult fair play.Foarte reusit concursul si felicitari pentru organizatori.Se pare ca mai sunt si oameni care se gandesc si la oameni!Tineti-o tot asa domnilor si faceti lumea fericita prin astfel de activitati!
    De specificat faptul ca,concurentii au fost filmati,asta sigur o sa-i aduca si mai multi la urmatorul concurs pentru ca fiecare vrea sa fie cineva.
    Inca o data Felicitari!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.