O luna de zile de munca si o zi de concurs. Geiger MTB Challenge a fost si va fi un concurs unde incercam si reusim sa impunem noi standarde de organizare. In 2010 am introdus in premiera concursul Family, am avut un centru tehnic unde participanti isi puteau verifica starea tehnica a bicicletelor, am oferit masaj gratuit la sosire si am conceput un pachet de start generos(bidon, tricou, bautura energizanta, tichete cu discount).

Geiger MTB Chalenge este un concurs destinat amatorilor. In 2010 fiecare participant a primit o medalie si o diploma, indiferent de locul pe care s-a clasat. Am incercat sa rasplatim in acest fel efortul depus.

450 de persoane au incercat sa termine Geiger MTB Challenge 2010. O parte au renuntat inainte de start dupa ploaia care a cazut peste traseu inaintea cursei, o parte dintre concurenti nu au reusit sa termine datorita unor probleme tehnice sau au fost opriti de arbitrii pentru ca nu au reusit sa se incadreze in limita de timp impusa. Toti cei care au luat startul merita respectul nostru pentru ca au incercat(si majoritatea au reusit) sa termine cea mai renumita competitie de MTB din Romania.

Felicitari castigatorilor! Exista oameni care participa pentru a termina o cursa si exista oameni care isi doresc sa urce pe podium si de cele mai multe ori reusesc.

Fary Sarosi este sportivul care a reusit sa termine primul la distanta de 45 km.  La aproape 40 de ani Fary este un exemplu pentru noi toti, maratonist si triatlonist de exceptie si mai nou participant in cursele de MTB, membru al Geiger Team Sibiu.

Logigan Lucian este membru al Ideal Bikes Team si a terminat primul cursa de 90 de km, in fata lui Tudor Oprea. Lucian este un tanar care a confirmat deja, multimplu campion national si participant la mai multe competitii internationale.

La finalul cursei trebuie sa ii felicitam pe toti cei care au terminat dar si pe cei care au luat startul si au parcurs macar o parte din traseu, incercand a termine cea mai dificila cursa de MTB din Romania.

REZULTATE

POZE FAMILY by Micky

POZE DE PE TRASEU by Sibiul.ro

Poze Ciclism.ro by Ioana Simen


LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.