Incepand cu 1 Decembrie 2010 pe site-ul Ciclism.ro va fi publicat calendarul competitiilor cicliste private din Romania .

Calendarul ciclism.ro este o modalitate foarte buna prin care organizatorii isi pot promova competitiile si un instrument excelent pentru persoanele care doresc sa participe la evenimentele cicliste din anul 2011.
Pentru a figura in acest calendar solicitam organizatorilor o scurta prezentare a competitiei impreuna cu data la care se va desfasura.

Competitiile care sunt prezente in Calendarul Ciclism.ro vor fi sustinute de site-ul Ciclism.ro. Vor fi publicate articole pe prima pagina a site-ului, veti avea la dispozitie un topic pe forum unde vor fi postate noutatile. Topicul in care se discuta despre competitie va fi trecut in “sticky mode” cu minim o luna inainte de startul competitiei.

(Pt. organizatori) Regulile, pentru ca este nevoie si de reguli, sunt urmatoarele:

1. Competitiile vor fi publicate in ordinea sosirii informatiei pe mailul nostru (ovidiu.simen at ciclism.ro). Va rugam sa studiati calendarul si sa verificati daca nu cumva competitia data la care doriti sa organizati competitia nu se suprapune cu un eveniment deja anuntat. In cazul in care se intampla acest lucru competitia care a fost anuntata prima va avea prioritate.

2. Anularea sau amanarea competitiei vor fi anuntate cu minim 30 de zile inainte de data la care evenimentul trebuia sa aiba loc. In cazul in care acest punct nu este respectat organizatorul nu va mai fi sprijinit pe viitor (se exclud aici cazurile de forta majora).

3. Organizatorii care au competitii in calendarul Ciclism.ro vor promova la randul lor site-ul Ciclism.ro prin toate mijloacele posibile (afisul evenimentului, site-ul evenimentului, etc).

Site-ul Ciclism.ro isi rezerva dreptul de a refuza promovarea acelor competitii care nu au o comunicare coerenta cu reprezentantii Ciclism.ro, care nu promoveaza la randul lor site-ul ciclism.ro.

(Pt participantii la competitiile sportive)
Competitiile organizate impreuna cu Federatia Romana de Ciclism si Triatlon nu vor fi promovate pe site-ul ciclism.ro si nu le recomandam sportivilor amatori sa participe la acest tip de evenimente.

Competitiile care au fost organizate foarte bine in trecut vor beneficia de clasificarea RECOMANDAT CICLISM.RO. Asa cum spune si clasificarea noi consideram ca acele competitii o sa va ofere in 2011 niste conditii bune de concurs. Va rugam sa urmariti topicele recomandate de noi si sa luati in considerare recomandarile noastre.

Mult succes in sezonul 2011!
Echipa Ciclism.ro

3 COMMENTS

  1. Dar de ce nu se publica mai multe competitii pe aceeasi data ? E vreo problema in a avea de ales ? In italia sunt 2-3 curse in fiecare weekend PE regiune!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.