Parcul Enzo Ferrari din Modena a gazduit in 21.11.2010 a 3-a etapa a Giro d’Italia Ciclocross

Start-ul a avut loc la ora 14:30 impreuna cu categoria elite,  54 de sportivi participand la aceasta etapa. Printre ei Marco Bianco(locul 26 ieri in etapa de Cupa Mondiala-Elite),Elia Silvestri(vicecampionul european-Under 23),Tabacchi Mirko(locul 7 la campionatele europene-Under 23).

Edi a luat startul din ultima linie iar dupa prima jumatate de tur se afla pe locul 12 la general. Datorita traseului extrem de noroios concurentii au schimbat bicicleta la fiecare tur. Edi nu se simtea bine pe bicicleta de rezerva bicicleta doar de 3 ori. O alta problema a fost lipsa crampoanelor de pe pantofii de ciclism.

Pana in ultimul tur Edi a reusit sa  se mentina in frunte, pe locul 5 la U23, dar in ultimul tur a pierdut cateva locuri terminand cursa pe locul 9 la U23 si locul 20 in clasamentul general.

O sa urmarim evolutia sportivului roman si in viitor, urmatoare etapa din Giro d’Italia Ciclocross fiind programata in data de 12 Decembrie.


SHARE
Previous articleAbdomen
Next articleCreatina

3 COMMENTS

 1. Avand In vedere la ce nivel se alearga e un loc foc foarte bun,cred Insa ca cu putin noroc Edi ar fi terminat mai In fata.De adaugat ca este si Campion National la ciclocros la under 23 si elite.

 2. Edycule!
  sincere felicitari ,precum si mult ,mult succes fiindca ai obtinut acest magnific rezultat ,esti cel mai tare sunt mandru ca te cunosc te stimez si te admir !
  sunt sigur ca daca nu aveai acele mici ghinioane puteai obtine un rezultat si mai buna decat acesta dar sunt extrem de mandru ca ne reprezinti tara ,stiu si-mi dau sema ca ai capacitatea si pregatirea pentru a invinge !
  sunt sigur si in acelasi timp ati doresc si-ti dorim multa bafta ca la anul sa fi cel mai bun si sa poti alega in tariile tururi precum ati doresti tu si precum viseaza fiecare sportiv de talia si de capacitatea ta!
  atata eu cat si Nelutu te admiram si te sustinem si suntem mandri de tine si de faptul ca ne conastem si ca suntem prieteni ,sincer este o mandrie si o onaoare pentru noi!
  Edycule mult succes si multa bafta cu respect si admiratie Andrei si Nelutu!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.