Etapa a treia din Santos Tour Down Under, o etapă „croită” pentru sprinteri, a revenit australianului Michael Matthews de la echipa Rabobank, în timp ce Matthew Goss (HTC-Highroad) a încheiat manşa al treilea reintrând în posesia tricoului de lider.

Evadarea etapei, în lungime de 129 kilometri, dintre Unley şi Stirling s-a format la kilometrul patru, la iniţiativa lui Thomas De Gendt (Vacansoleil), pe urmele căruia au plecat Aleksandr Kuschynski (Katusha), Luis Pasamontes (Movistar) şi Luke Durbridge (UniSA). Cei patru au cumulat 5 minute avans până la kilometrul 50 al cursei, Kuschynski întrecându-şi colegii de evadare la sprinturile zilei McLaren FLat şi Echunga. În schimb căţărarea etapei Germantown Hill, del a kilometrul 80 a fost revendicată de Durbridge.

Evadaţii au fosr readuşi în pluton cu 20 de kilometri înainte de linia de finish, iar deşi pe ultimii kilometri Ben Hermans (RadioShack) şi Richie Porte au încercat să se desprindă, Matthews a trecut victorios linia de sosire, în faţa lui Andre Greipel (Omega Pharma-Lotto) şi Matthew Goss (HTC-Highroad).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.