Pagina lui Ciprian Balanescu este activa de astazi la adresa ciprianbalanescu.ro

Pe aceasta pagina o sa gasiti informatii referitoare la rezultatele sportivului, programul lui de antrenament si competitiile la care participa. Companiile il pot ajuta sa isi indeplineasca visul(participarea la J.O. din Londra) utilizand pagina de mai sus.

“Când sunt pe bicicletă am senzația că sunt un om liber. Nimic nu îmi stă în cale, drumurile îmi sunt larg deschise în față, mă simt limitat doar de… semnele de circulație.

Când alerg simt o bucurie mare, adesea am senzația că plutesc, că îmi iau zborul aproape. Sunt din nou un om liber, fără limite impuse din afară.

Înotul e important pentru mine, deși îmi place mai puțin. Simt totuși că, în apă, prind contur, îmi simt în totalitate corpul. Antrenamentele sunt însă cel mai adesea o corvoadă, de aceea aș vrea să învăț să iubesc tot atât de mult și înotul, precum mersul pe bicicletă sau alergatul.

În clipa în care voi reuși să depășesc obstacolul legat de înot voi reuși, probabil, să obțin performanțe și mai mari, inclusiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. E visul meu. E modul meu de a îmi depăși limitele, impunându-mi obiective îndrăznețe.” Ciprian Balanescu.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.