Juan José Haedo (Saxo Bank-SunGard) s-a impus în faţa unor nume importante la finalul etapei a treia a “Cursei celor două mări” după 189 kilometri. În ciuda unei căţătări abrupte situate cu 24 de kilometri înainte de finsh, finalul a fost plat, etapa încheindu-se ca şi cea precedetă, câştigată de Tyler Farrar (Garmin-Cervélo), la sprint. Aregentinianul de la Saxo Bank-SunGard a trecut linia de sosire în faţa lui Tyler Farrar (Garmin-Cervélo) şi Daniel Oss (Liquigas-Cannondale).

Evadarea etapei a fost cea a lui Daniel Sesma de a Euskaltel-Euskadi, care fugit de pluton la doar 2 kilometri de la start, dar cu atâtea echipe interesate de sprintul final va fi readus în pluton cu 30 de kilometri înainte de finish.

Campionul mondial Thor Hushovd (Garmin-Cervélo) şi-a lansat atacul prea devreme cu 600 de metri înainte de linia de sosire, cu Farrar în roata sa dornic de a repete “isprava” din ziua precedentă. Dar Haedo s-a ţinut şi el în roata lui Farar forţând pe ultimii 100 de metre spre victorie. Cu toate acestea Farrar se menţine pe prima poziţie la general, Haedo urcă pe doi, iar primul deţinător al tricoulu de lider Lars Boom (Rabobank) rămâne pe a treia treaptă a podiumului general.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.