Marele brand din windsurfing, NeilPryde, îşi va extinde în 2012 afacerea axată pe biciclete, producând un nou model de cadru pentru contratimp şi triatlon numit Bayamo. Ca şi în cazul modelelor de biciclete Diablo şi Alize, Bayamo a fost proiectat pentru NeilPryde de către BMW DesignWorks, dar acest model mai trebuie testat în tunelul de vânt.

Principalele caracteristici includ un decupaj la tubul ce susţine tija de şa deasupra roţii spate, o secţiune tip diamant la ţeava inferioară, o adaptare aerodinamică a tubului din fibră de carbon ce susţine tija de şa, rutare internă pentru cabluri.

NeilPryde plănuieşte să ofere două versiuni ale acestui model de cadru odată cu lansarea lui primăvara viitoare. Varianta de top va include frâne integrate în coroana furcii, chainstay, în timp ce a doua versiune va utiliza un amestec de fibre mai modest şi o furcă clasică, dar potrivit managerului de vânzări şi marketing al NeilPryde acest model ar putea păstra frâna spate integrată.

Cei de la NeilPryde au în vedere utilizarea acestui cadru pentru o  bicicletă completă care să atragă atenţia pe piaţa bicicletelor pentru triatlon la un preţ în jur de 2500 $.

Modelele Diablo şi Alize au rămas neschimbate pentru 2012, dar NeilPryde oferă pentru amândouă opţiuni de vopsire în 22 de culori şi mii de posibile combinaţii între acestea. 250$ costă această opţiune în plus faţă de preţul bicicletei.

sursa : cyclingnews.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.