Piaţa camerelor de filmat pentru ciclişti a expodat în ultima vreme. Înmulţirea noilor modalităţi de a înregistra plimbarea voastră cu bicicleta – camera GoPro 3D integrându-se în această categorie a inovaţiilor – duce la o competiţie mai acerbă între companiile producătoare care trebuie să vină de fiecare dată cu lucruri noi.

Deci, cu ce se remarcă GoBandit (299.99£) faţă de restul camerelor ?

Capabilă să înregistreze high-definition, rezoluţia camerei GoBandit 720p (la 30 cadre pe secundă) nu este chiar ca cea a modelele 1080p full HD  ale competitorilor GoPro Helmet Hero sau Drift HD 170. Are un obiectiv superangular de 135 grade şi poate fotografia cu 5 megapixeli, dar nu are „viewfinder”.

Avantajul acestei camere de 145g faţă de celelalte camere de acelaşi preţ îl reprezintă conectivitatea GPS. Asta înseamnă că puteţi adăuga date din timpul plimbării precum viteza, altitudinea şi poziţia în filmele făcute, adăugând o dimensiune suplimentară filmărilor. Rezistenţa bateriilor este de asemenea bună – 3 ore în modul HD.

Alte opţiuni includ o învelitoare rezistentă la apă şi un ecran LCD pentru statusul bateriei şi al GPS-ului. Aplicaţia GoBandit pentru iPhone ar putea fi folositoare pentru unii, aceasta permiţând editarea şi postarea filmărilor pe comunitatea GoBandit.

Un link cu o demonstaţie a unei filmări cu această cameră : 

GoBandit

sursa : bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.