Trainerul Rock and Roll de la Kinetic, nu este ceva ce vezi prea des. E un trainer deosebit ce ofera bicicletei mai multa libertate de miscare.

Suportul pe care este montata roata spate nu este fix ca la alte trainere. Intre suportul de podea si suportul pe care e fixata roata bicicletei, este un fel de suspensie. Aceasta suspensie este formata din trei placi metalice, intre care sunt fixati o serie de elastomeri. Aceste placi se pot misca stanga-dreapta permitand bicicletei o miscare mai naturala. Balansul lateral simuleaza exact pozitia ridicat din sa, cand se pedaleaza la deal in forta. Astfel ciclistul isi poate imbunatati atata forta si rezistenta musculata, cat si echilibrul si tehnica.

In plus este disponibil un accesoriu foarte interesant, numit Turntable Riser Ring. Acest accesoriu este format dintr-un cilindru cu margini decupate in care se introduce roata din fata. Are patru seturi de decupaje de inaltimi diferite pentru a putea aseza bicicleta in diferite pozitii. Dispozitivul permite rotii din fata si o usoara rotire stanga-dreapta, ca antrenamentul sa para si mai real. Ajuta la perfectionarea tehnicii si la dezvoltarea echilibrului.

Tensiunea din elastomeri se poate mari sau micsora pentru a limita balansul bicicletei. La nevoie suspensia se poate bloca total. Pe trainer se poate folosi orice bicicleta cu roti de la 20 la 29”. Iar cu ajutorul unui adaptor special pot pedala si cei mici cu roti de 16”. Roata se fixeaza de suport rapid si sigur, gratie sistemului Clamp and Lock QR. Se poate demonta complet, ocupa spatiu foarte putin, iar montajul e usor de realizat de oricine.

Kinetic ofera o garantie pe viata trainerului Rock and Roll ce acopera orice defectiune sau uzura. Nici pretul nu e foarte mare, costa sub 2000 lei.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.