Ne mutam in capitala, pentru a afla cateva informatii de la Alex Ciocan, antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, despre cum a fost pentru ei sezonul competitional care tocmai s-a sfarsit.

Cum a fost anul 2011 pentru echipa Dinamo?
Din punct de vedere financiar foarte greu, din punct de vedere al rezultatelor a fost un an mediu, sub ceea ce ne propusesem in iarna.

Cati membrii are echipa? Am vazut ca au fost ceva schimbari in echipa, cateva persoane noi? Pe cine o sa vedem in 2012 concurand alaturi de voi?
Echipa Dinamo are 12 membrii dintre care 5 participa si la concursurile MTB. Pentru 2012 m-am gandit la cateva nume noi insa pana nu finalizez discutiile, prefer sa nu dau nume.

La cate concursuri ati participat in 2011?
Tu chiar crezi ca le mai putem tine minte pe toate? Trebuie sa tii cont ca noi participam atat la curse de sosea cat si la MTB. Mai bine intreaba-ma cate zile am stat acasa.

Cate podiumuri ati ocupat anul acesta? Cate au fost locul 1 ?
La majoritatea concursurilor, ne-am suit pe podium. Cate zile de concurs? In jur de 60. Numarul victoriilor – aproximativ 10.

Care a fost cel mai bun concurs din acest an – din punct de vedere al organizarii, traseului, premilor?
Sosea: Turul Ciclist al Sibiului
MTB: Maros MTB Marathon

Care a fost cel mai important concurs pentru voi si va solicitat cel mai mult?
Turul Romaniei. Nu am atins acest concurs in cea mai buna forma si ne-a cam stors.

Cum va simtiti la sfarsitul sezonului de pedalat? Cum va antrenati iarna?
Rupti!
www.alexciocan.com (program de antrenament) inmultit cu 2 + inca ceva!

Care sunt planurile de viitor ale echipei?
Raspund la intrebarea asta peste o luna. Raspunsul depinde foarte mult si de sustinerile pe care poate reusim sa le obtinem de la diversi sponsori.

Aveti in plan sa organizati concursuri la fel cum au inceput sa faca si alte echipe?
Nu. Deocamdata suntem sportivi.

Cine va sustinut si va sustine in continuare in 2012?
Rezultatele din 2011 recunosc ca nu le puteam obtine fara ajutorul sponsorilor – atat celor de echipa cat si celor personali.
La echipa, am beneficiat de suportul : Giant, Sidi, Dinamo “nea Rio ” si “nea Radu “. Nu glumesc! Am avut si mecenate.
Sponsorii personali care au fost alaturi de mine: Giant, Isostar, Natural Plus, Mountain Dew, OMV, Emmedue Sport, Adidas Body Care. Sincer, mi i-as dori pe toti si la anul!
Sponsorii alaturi de Rusu Mihail: Giant, Mountain Dew, OMV, Emmedue Sport, Adidas Body Care.
Sponsorii alaturi de Razvan Juganaru: Bikexpert, Cube, Isostar, Mega Proteine, Romtelecom, Emmedue Sport, Adidas Body Care.
Sponsorii alaturi de George Stancu: BIkexpert, Cube, Adidas Body Care.

Foto credit: ciclism.ro

9 COMMENTS

 1. Care sunt cei 12 sportivi ? Cred ca daca vom continua sa mintim , acest sport nu va mai exista , trebuie sa spunem adevarul si sa vedem ca nu mai sunt sportivi in acest sport, pentru ca FRCT nu face nimic sa creasca sportivi .Toate sunt numai minciuni …

 2. Bre nea Cristi nu cred ca e cazul sa comentati…sunt atatia destepti care doar dau din gura peste tot si pe toate siteurile….de ce nu faceti voi ceva pt ciclism daca va tot bateti cu pumni in piept…sunt atatia care vb si nu fac nimic ( nu tin partea federatiei dar asta e adevarul )…

 3. jughy , tu esti indoctrinat cu mentalitatea care nu duce nicaieri. Te intreb, cati sportivi din ramura ciclism are Dinamo. Daca raspunzi cinstit spune adevarul, eu nu ma bat cu pumni in piept dar nu ling blidele nimanui ca alti. Mai bine cinstit decat sluga…

 4. De ce sunteti la Dinamo? Vreau sa stiu de ce Rusu M trebuie sa lucreze, nu cumva este perioada de pregatirea sezonului 2012. Trebuie sa faceti si voi ceva si voi faceti parte din ciclism.

 5. Aveti dreptate, domnul Laibner, dar pentru asta trebuie sa avem curse si ca FRCT sa ne lase sa facem ciclism, nu sa cheltuiasca fondurile cu Turul Romaniei iar cadeti si juniori sa nu mearga la nici un concurs international unde am putea scoate rezultate. Suntem singura Federatie care nu acordam nici un interes fata de sportivi, nu putem organiza o gala de premiere in care sa ii chemam pe toti ciclisti si fosti ciclisti ai Romaniei cu toate ca am avut buget numai de la ANST de 751000 pentru performanta. Ma intreb unde sunt acesti bani, unde sunt loturile nationale si care sunt obiectivele noastre …
  Va doresc la toti ciclisti si iubitori acestui sport SARBATORI FERICITE !

 6. Are dreptate nea Cristi(Pirlici Ion).

  Federatia nu face nimic pentru sportul de performanta, nu investeste decat in Turul Romaniei pentru ca de acolo isi trag ei bani(una din parti).

  Se asteapta sa vada performanta cand juniorii nu alearga nicio cursa international si federatia ii trimite la Monidale unde abandoneaza sau vin printre ultimii.

  Nu fac cantonamente , nu dau indemnizatia sportivilor din lotul national, nu fac nimic ! Doar asteapta si iau !

  Nu se mai schimba nimic in tara asta de cacat !

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.