Pentru a completa interviul lui Miron Elisei despre echipa Maros Sport ne-a raspuns la cateva intrebari si Tudor Maros, omul care sustine neconditionat echipa din Cluj.

Cum te simti in calitate de sponsor principal al echipei Maros Bike si de asemenea al concursurilor organizate la Cluj?
Ma simt onorat. In calitate de sponsor principal, dorim sa ne implicam mai mult in cresterea echipei noastre din punct de vedere calitativ, poate in viitor si numeric, sa oferim mai mult pentru riderii echipei. Speram sa depasim momentele financiare din aceasta perioada si sa putem investi mai multi bani in echipa, aspect care va avea un efect pozitiv asupra riderilor.

Esti multumit de rezultatele riderilor? De organizarea maratonului care creste de la an la an?
Suntem multumiti si incantati de echipa Maros Bike si de evenimentele organizate de noi. Echipa a mers destul de bine dupa cum a amintit si Elisei de rezultatele obtinute in acest an, avem destul de multe podiumuri, dar tot timpul se poate si mai bine.Nici noi ca echipa nu avem toate conditiile pentru a desfasura antrenamente ca in alte tari cu traditie, unde ciclismul e ocupatia principala.
Aici toti au cate un servici si de multe ori se pleaca direct de la locul de munca spre competitii  iar asta iti consuma toata energia si ajunge sa se rasfranga in rezultatele obtinute. Speram sa ajungem si noi la nivelul celor din alte tari, important este ca se fac schimbari in bine de la an la an.
Referitor la evenimentele organizate de catre noi suntem incantati de calitatea organizarii,care creste de la an la an, si tindem cu pasi mici si rapizi sa-i ajungem pe cei din vest la acest capitol. Pentru anul 2012 avem o surpriza pentru riderii profesionisti, am obtinut inscrierea Maros Bike XCO CUP in Class 1 si speram cu aceasta ocazie sa avem mai multi rideri straini, in acelasi timp ne dorim sa avem cat mai multi romani pe podium.
Maros Bike Marathon la fel s-a dezvoltat de la an la an, aici lasam participantii de la editiile anterioare sa ne aprecieze.

Cum vezi evenimentele de ciclism din Romania? Exista inca loc sa creasca si sa se imbunatateasca?
Evenimentele din Romania sunt la un nivel satisfacator pentru conditiile pe care le avem, sunt evenimente de traditie care au ajuns deja la maturitate, unde se vede buna organizare si efortul depus de cei care le organizeaza. Au aparut si evenimente care au reusit de la prima editie sa dea dovada de profesionalism, mai sunt si evenimente cu anumite scapari dar organizand si noi competitiile noastre ii intelegem destul de bine stiind ce volum de munca e in spatele organizarii. Loc de imbunatatire este tot timpul dar trebuie sa recunoastem ca in ultima perioada s-au facut foarte multe in aceasta privinta, a crescut numarul competitiilor, s-a imbunatatit nivelul de organizare, ceea ce este un lucru bun.

Un mesaj pentru riderii din Romania?
Tuturor riderilor din Romania le urez un an mai bun, un an cu mai multe evenimente placute si cat mai multi kilometri pe bicicleta.

Foto credit: Maros Sport

1 COMMENT

  1. O echipa frumoasa si sper sa aveti cit mai multe succese pentru sezonul 2012.
    SARBATORI FERICITE !

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.