Ghidonul Missile Aerobar a fost special conceput pentru bicicleta Scott Plasma. Cei de la PRO au vrut sa construiasca, si au reusit, un ghidon nou, modern si revolutionar. A fost conceput folosindu-se cele mai noi si inovative tehnologii, materiale si cercetari. Ghidonul vine impreuna cu o pipa asortata, pentru a crea un aspect compact si futuristic.
Ghidonul are o latime de 40cm si este fabricat din carbon monococa. Cablurile franelor si schimbatoarelor trec prin interiorul ghidonului, nelasand afara nimic ce ar putea micsora aerodinamicitatea. Este creat special pentru grupul Shimano Dura-Ace Di2. Suporturile pentru coate ofera o mare plaja de reglaje pentru a se potrivi cu orice ciclist. Greutatea totala a ghidonului este de 595g.
Pipa este de asemeni construita din carbon monococa si se potriveste perfect cu ghidonul. Si pipa permite cablurilor de la frane si schimbatoare sa o strabata prin interior. Se poate regla intr-o varietate de pozitii pentru a oferi o pozitie ideala in timpul pedalatului. Pipa se fabrica in trei lungimi, 85mm, 95mm si 105mm si are o inclinatie de 17 grade. Cantareste 280g in varianta cea mai mica.
PRO Missile Evo Kit a impus noi standarde in aerodinamica, integrare si reglare. In cursele profesioniste, unde orice secunda conteaza, acest ghidon poate face diferenta. Dar si pretul este pe masura, aproximativ 2500 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.