Ciclocomputerul Atom 4.0 fabricat de Blackburn Design este mic, usor, simplu si sigur.
Are un aspect unghiular, modern, iar butonul dublu de dedesupt, e suficient de mare pentru a fi actionat cu usurinta si cu manusile puse. Se fixeaza simplu si rapid cu ajutorul unei benzi elastice. Se poate monta pe pipa sau pe ghidon. Senzorul cu tehnologie wireless se fixeaza de furca cu doua coliere de plastic. Setarile sunt facile, iar contrastul ecranului se poate regla pentru a fi cat mai lizibil. Ecranul cu afisaj pe doua randuri si dimensiuni de 23x24mm, este suficient de mare si clar.
Ca functii include viteza maxima, viteza medie si viteza curenta, distanta totala, distanta pe fiecare tura, timpul pe fiecare tura si ceas. O functie interesanta este posibilitatea de a reseta fiecare functie separat. Viteza este masurata in zecimi si este foarte precisa. Doar la accelarari rapide ii trebuie cateva secunde pana sa afiseze viteza corecta. Se pot introduce si salva setari pentru doua biciclete diferite. Include si un indicator pentru baterie descarcata.
Ciclocomputerul este bine construit, cu o carcasa solida, facuta sa reziste. Garantia pe viata acordata de producator dovedeste din plin calitatile acestui accesoriu aproape nelipsit in ciclism. Greutatea totala este de 34g, iar pretul se invarte intre 150-200lei.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.