Dupa cativa ani in care competitiile de Maraton Mtb au dominat scena competitionala din Romania au inceput sa apara si cateva competitii consacrate de cross country. Se pare ca padurea Trivale ofera conditii excelente pentru acest tip de competitie, nivelul curselor si frecventa lor reusind sa impuna orasul Pitesti ca lider in ceea ce priveste acest tip de concursuri.

Trendul pozitiv al curselor din Pitesti poarta semnatura clubului Warpsoft si a Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Arges, condusa de domnul Flavius Panturescu. Aceasta colaborare s-a dovedit benefica in toamna anului 2011, la organizarea concursului Arges Autumn Race, o cursa XC de anduranta care a primit un feedback pozitiv din partea tuturor participantilor

Anul 2012 incepe in forta la Pitesti cu o reeditare a cursei de succes din 2010, ARGES WINTER RACE. Clubul de ciclism Warpsoft impreuna cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Arges si cu Ciclism.ro vor pune la dispozitia concurentilor sansa de a provoca iarna la lupta si de a castiga un eveniment dur dar spectaculos.

Nimic nu poate explica mai bine acest concurs decat textul de prezentare de pe site-ul evenimentului:

<<Dragi ciclisti de frunte ai patriei,

In randurile ce urmeaza vom face un anunt teribil, dureros…
Nu cititi acest mesaj daca mai sunteti inca mahmuri dupa doua luni de iarna, daca mai aveti ciorapii de lana pe picioare si v-ati ascuns deja ca potarnichile prin cotloane ca sa nu va cada nasurile de ger.

Nu cititi acest mesaj daca v-ati facut deja manichiura si v-ati protejat abundent tenul impotriva vantului cu fond de ten.

Nu cititi acest mesaj daca v-ati atarnat deja bicicleta in cui si i-ati dat naftalina cat sa tina pana la Paste.

Asadar, ne adresam doar celor care se incadreaza in categoria:

“Fiecare om are cate-o nebunie, dar cea mai mare nebunie, dupa mine, e sa nu ai nici una !” (NIKOS KAZANTZAKIS)

Citire:

“Fie vremea cat de rea, parca tot as pedala… si parca n-as face-o singur! ” As face-o cu prietenii, in Arges, intr-un cadru organizat, organizat ca la carte marca Warpsoft & ciclism.ro, cu fotografi profesionisti si cronometraj electronic pe un traseu nasol-nasol din Parcul Trivale, speram noi cu mult noroi… apa, gheata, sau… zapada, oricum frig, ud… nasol neaparat, ca altfel n-ar cadea bine muzica si zama fiarta.

Va invitam deci pe aceasta cale in ultima Duminica a lui Februarie la Pitesti. Sa vedem care e mai tare si castiga Competitia Arges Winter Race 2012. Se vor premia cel mai degerat concurent, cel mai mucios concurent, cel mai ud/murdar concurent si cel mai imbujorat concurent.>>

Evenimentul va avea loc in data de 26.02.2012

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://mtb-maraton.ro/

si pe topicul dedicat in cadrul forum-ului ciclism.ro: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/12461-recomandat-ciclismro-26022012-arges-winter-race/

Afisul evenimentului:

 

 

1 COMMENT

  1. super sa ne traesti vio esti cel mai iubit de noi gasca nebuna din cimpulung,ai facut si faci cele mai frumoase bucuri pentru iubitori mtb,.geo,julia,valy,sorin,parintele,seba,laurentiu,ovidiu,cretu,andrei,zama,petre,vali,si multi alti cimpilungul muscel te iubeste .

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.