Gore Ride On e un sistem de cabluri si camasi mai deosebite, ce ofera reale imbunatatiri, fata de sistemele clasice.

Sistemul e compus din cablul de frana sau schimbator, camas pentru cabluri, furtunase de protectie, capacele pentru camasi si cablu, burdufuri de cauciuc. Firma Gore produce cinci tipuri de Ride-On, toate de o caliate foarte buna, doar cu mici diferente constructive.

Professional System – este conceput special pentru bicicletele de sosea si a impus noi standarde de calitate si performanta. Se fabrica si pentru schimbatoare si pentru frane. Capacelele camasilor si burdufurile de cauciuc protejeaza cablurile care aluneca usor si sigur prin furtunase. Sistemul se poate folosi si pentru ciclocros.

Low Friction System – se foloseste doar pentru bicicletele de sosea, atat pentru frane, cat si pentru schimbatoare.  Cablurile sunt tratate cu un strat de protectie pentru alunecare mai usoara si durabilitate crescuta.

Sealed Low Friction System – special creat pentru MTB, ciclocros si alte biciclete ce sunt folosite in conditii grele. Cablurile sunt complet acoperite de furtunase pentru a impiedica mizeria si apa sa patrunda. Burdufurle de caucic sunt aplicate la capetele camasilor, astfel ca tot sistemul este bine sigilat. Cablurile sunt tratate pentru a aluneca usor si a impiedica coroziunea. Se fabrica pentru frana si schimbator.

Ultra Light Sealed Low Friction Shift System – ofera aceeasi protectie si performanta ca si sistemele anterioare, in plus este foarte usor. Nu are piese metalice, camasile sunt mai flexibile si cantareste doar 20g pe metru. Se produce doar pentru schimbatoare.

Extra Long Sealed Low Friction System – se foloseste pentru biciclete cu suspensie, de triatlon, tandemuri. Este mai lung decat celelalte sisteme, iar cablul este protejat pe toata lungimea cu furtunase si burdufuri. Este facut sa opereze in conditii grele, fiind perfect protejat de noroi si apa, rezistent la coroziune si uzura. Este disponibil si pentru frane si pentru schimbatoare.

Montarea acestor camasi este putin mai laborioasa si necesita multa atentie, dar nu este greu de facut. Fiecare set contine toate piesele de care este nevoie, si are instructiuni de folosire. Spre deosebire de cablurile clasice, pe acestea nu trebuie aplicat ulei sau vaselina inainte de montare. Tratamentele speciale ale cablurilor si proprietatile camasilor, fac inutila lubrifierea suplimentara. Pentru a obtine succese in ciclism, nu trebuie neglijat nici un amanunt. Camasile Gore va pot aduce un plus de performanta.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.