Clujul Pedaleaza da startul competitiilor pentru anul 2012 cu un concurs dedicat copiilor „Micul biciclist si siguranta lui”.

”Viaţa a dovedit că în vederea unei corecte circulaţii rutiere, educaţia copiilor și adolescenților îşi are o contribuţie de prim ordin. În acest sens, ne propunem să reactivăm forţele care şi-ar putea aduce o contribuţie la îmbunătăţirea muncii în acest domeniu. Urmărim de asemenea, dezvoltarea atitudinii de implicare socială a tinerei generaţii în asigurarea siguranţei rutiere în modalităţi şi contexte diferite, atitudinea pro-socială a tinerilor, implicare civică în soluţionarea şi reducerea numărului de accidente rutiere în rândul populaţiei şcolare și nu în ultimul rând, implicarea elevilor în activităţi de responsabilizare a comunităţii în domeniul siguranţei rutiere. Impreuna cu Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj am demarat concursurile „Micul Biciclist si siguranta lui”, scopul acestor concursuri ar fi formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul copiilor și adolescențilr.” Ne scrie Kertesz Levente, presedintele CS Clujul Pedaleaza.

In 28.01.2012 sunteti invitati pentru a lua parte la prima etapa „Micul Biciclist si si siguranta lui” in centrul comercial Polus Center din Cluj Napoca.

Categoriile sunt urmatoarele:
– Feminin 0-8 ani (poligon)
– Masculin 0-8 ani (poligon)
– Feminin 9-11 ani (poligon)
– Masculin 9-11 ani (poligon)
– Feminin 12-14 ani (poligon + parc scoala)
– Masculin 12-14 ani (poligon + parc scoala)
– Familie (punctaj cumulat de echipa)

Startul competitiei va fi la ora: 17:00, inscrieri si informatii: www.clujulpedaleaza.ro. sau la fata locului intre orele:14-16.

Bicicleta, casca si motivatia de a participa sunt obligatorii pentru a putea lua startul in aceasta competitie.

 

Foto credit: Clujul Pedaleaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.