Atat de asteptat de multi dintre voi, calendarul ciclism.ro pentru 2012 a fost publicat astazi aici. Acesta poate fi vizionat fie sub forma unei liste fie sub forma de calendar.

Echipa noastra a lucrat in ultima perioada la o noua interfata care o sa va ajute sa gasiti mult mai usor evenimentele si sa obtineti mult mai usor informatii referitoare la organizatori si locatie.
Toate evenimentele din acest calendar sunt anuntate oficial si confirmate de organizatori.

Si in acest an site-ul nostru o sa faca recomandari pentru voi. Concursurile recomandate de ciclism.ro au un nivel al organizarii ridicat si noi garantam ca participarea la aceste concursuri o sa decurga in cele mai bune conditii.

Va recomandam si in acest an sa participati la competitiile private in detrimentul celor organizate de Federatia Romana de Ciclism si Triatlon. Sustinerea evenimentelor private va duce la dezvoltarea acestui sport si poate si la schimbarea mentalitatii oficialilor FRCT.

Pe forumul Ciclism.ro o sa gasiti un topic pentru fiecare concurs. Topicul dedicat va fi deschis cu 3 luni inainte de data la care se va desfasura concursul. recomandam organizatorilor sa urmareasca topicul dedicat cocnursului si sa raspunda intrebarilor utilizatorilor/participantilor.

Va multumim tuturor pentru interesul aratat Ciclism.ro si va dorim un an plin de concursuri si de clasari cat mai bune!

Echipa Ciclism.ro

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.