Proiectate de distribuitorul St Albans, numele derivă de la pista de ciclism din Parcul Olimpic din Londra. Sunt fabricate pentru orice tip de ciclist, de la cei pasionaţi de ciclismul pe şosea sau de cross până la cei care pedalează numai prin oraş. Brandul va fi lansat oficial în această vară, biciclete fiind disponibile la vânzare din iunie-iulie. Iată câteva modele:

Eastway RD 1.0 D

D-ul din denumire vine de la frâna pe disc, o raritate pentru o bicicletă de şosea. Frânele  Avid BB7 Road Mechanical sunt completate cu un respectabil amestec de componente proprii împreună cu deraioare de la SRAM Force şi Rival

Cablurile frânei spate sunt externe ceea ce s-ar putea să deranjeze pe unii, dar cablurile deraioarelor sunt interne. Acest model va avea un preţ de 2335 euro.

Eastway CX 1.0

Frânele pe disc sunt mult mai comune pentru bicicletele de ciclo-cross, precum acest model de carbon CX 1.0. La fel ca şi RD 1.0 D, este echipată cu frâne Avid BB7 şi seamănă destul de bine cu modelul de şosea. Roţile sunt evident mult mai late, cu cauciucuri  Schwalbe Rocket Ron Evo. Din nou toate componentele sunt producţie proprie, mai puţin groupset-ul care e de la SRAM Rival. Preţul acestui model va fi de aproximativ 2400 euro.

sursa: bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.